Özel İdarespor ringte esti

Özel İdarespor ringte esti

Konya İl Özel İdaresi Boksçusu Süleyman Çağlayan, katıldığı ilk Türkiye Şampiyonası deneyiminde 3.lük elde etti.

Konya İl Özel İdaresi Boksçusu Süleyman Çağlayan, katıldığı ilk Türkiye Şampiyonası deneyiminde 3.lük elde etti.

Konya İl Özel İdaresi Boks takımının minik boksçusu Süleyman Çağlayan, ilk kez katıldığı Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.sü oldu.

Üst Minikler Ferdi Türkiye Şampiyonası 11-17 Haziran tarihleri arasında Kars’ta yapıldı. Şampiyonaya 3 sporcusu ile katılan Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü, 3. lük alarak, başarı ve deneyimlerine bir yenisini daha ekledi. Takımın 2 yıllık geçmişinde aldıkları 1, 2 ve 3.lüklerle başarıya adım adım ilerlediklerini dile getiren Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Boks Takımı Antrenörü Soner Karaöz, “Minikler kategorisindeki sporcularımızdan 44.5 kiloda Süleyman Çağlayan’ın ilk Türkiye Şampiyonası deneyiminde aldığı 3.lük önemli bir başarıdır. Çocuklarımız, yeterli tecrübeleri olsaydı Türkiye Şampiyonu olabilecek düzeydeler. Kars’ta edindikleri tecrübe ile çeyrek finalde üçüncü olan sporcumuz Süleyman, iki sene sonra milli takımda birinci adam olma yolunda. Önümüzdeki seçmelerde milli takıma çağrılmasını bekliyoruz” dedi.

Süleyman Çağlayan’ın 3. olduğu şampiyonada yarışan 3 sporcudan 41.5 kiloda mücadele eden Mehmet Taşçı ise çeyrek finalde elendi. Konya İl Özel İdaresi Boks Takımı, 25 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında Sinop’ta yapılacak Alt Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılacak.  Özel İdare, Sinop’taki Şampiyona’ya Metin Yıldırım ve Yusuf İrenci gibi güçlü boksçularıyla iştirak edecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.