Özel İdare zirvede tamamladı

Özel İdare zirvede tamamladı

Bisiklet Federasyonu’nun Antalya’nın Alanya İlçesi’nde düzenlediği Kulüplerarası Puanlı (KAP) Bisiklet Yol Yarışları’nda başarı Konya’nın oldu

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Bisiklet Takımı sporcuları, Yıldız Erkekler A kategorisinde birincilik ve üçüncülük elde ederken, Kulüp takım halinde de birincilik aldı.
İl Özel İdaresi Spor Kulübü bisiklet takımı, 28-31 Ocak 2011 tarihleri arasında Alanya’da yapılan Kulüplerarası Tacettin Özsavaş Bisiklet Yarışlarında üstün başarı gösterdi. Yarışların ikinci gününde Yıldız Erkekler A kategorisinde 60 kilometrelik parkurlu yarışta İl Özel İdaresi Bisiklet Takımı sporcularından Vedat Koç 01:42:24’lük derece ile birinci olurken, Mücahit Kürşat Okka 01:42:32’lik derece ile üçüncü geldi. İl Özel İdare Spor Kulübü, takım halinde de 07:31:57 ile birinci oldu.
Antrenmanlarına kar, buz demeden aralıksız devam ettiklerini ve bunun sonucunda aldıkları başarıdan memnun olduklarını dile getiren İl Özel İdare Spor Kulübü Bisiklet Takımı Antrenörü Ayhan Aytekin, 42 kulüpten 432 sporcu ile yaptıkları mücadelede sporcularının üstün performans göstererek, çok iyi derece elde ettiklerini dile getirdi. Aytekin, “Bu başarılarımızla 2010 yılında favori olduk” dedi.
Çalışmalarına hiç ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Aytekin, şunları söyledi: “Aralık ayı itibariyle kar, buz demeden çalıştık. Alanya’da yapılan yarışlarda, sporcularımız Vedat Koç ve Mücahit Kürşat Okka ile Şekersporlu Fethi Acar 20 km kala gruptan ayrılıp son 5 kilometre içerisinde derece elde ettiler. Yıldız A takımındaki sporcularımız çok iyi durumda. Çalışmalarımız sonucunda bu başarılar geldi. Alanya’daki yarışlar bunun en güzel örneği. Bu başarılarımızda bize destek veren ve yeniden Kulüp Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Eşgin ve yönetimi kurulu üyelerine teşekkür eder, başarılar dilerim. Ayrıca Sayın Valimize, Meclis Başkanımıza ve Genel Sekreterimize de desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.