Özel Enderundan Enderun Nesli

Özel Enderundan Enderun Nesli

Özel Enderun Liseleri çıkardığı ve geniş kitlelere ulaştırdığı Enderun Nesli dergisinin yanında yeni bir bültenini daha yayın hayatına kazandırdı

Özel Enderun Liseleri çıkardığı ve geniş kitlelere ulaştırdığı “Enderun Nesli” dergisinin yanında yeni bir bültenini daha yayın hayatına kazandırdı. “Enderun Değer” adıyla yayınlanan yeni bülten iki ayda bir yayınlanacak. Okullarda değerler eğitimine önem Gençlik Eğitim Kurumları, planlanan değerlerini her ay öğrencileriyle birlikte işliyor.

“Enderun Değer” adıyla iki ayın değerini bir arada işleyen bülten, ilk sayısıyla “Enderun Nesli” gibi geniş kitlelere ulaşmayı başardı. “Enderun Nesli” dergisinin editörlüğünü yöneten Okul Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni İbrahim Kalaycı “Enderun Değer” bülteninde genel yayın yönetmenliğini üstlendi. Çıktığı ilk günden itibaren “Educatürk” adlı fuarda okuyucuyla buluşan bülten geniş beğeni topladı. İçeriğinde ‘Okuma Kültürü’ ile ‘Zamanın Önemi’ne değinilen bu bültende Okul Müdürü İlhan Yılmaz, “Dürüst olmanın, çalışkan olmanın, sorumluluk sahibi olmanın, toplumla bütünleşmiş aktif insan olmanın ve okumanın önemi yadsınamaz. Bizim öğrencilerimiz birer numune-i imtisal olarak her yerde bulunmalı. Çünkü vizyonumuz ‘Kalitesi ve Değerleriyle gençliğin idealindeki seçkin okul olmak.’ Hayatımızı anlamlaştıran bu değerlerimizin bütün öğrencilerimizle bütünleşmesini canı gönülden diliyorum. Ayrıca bültenin hazırlanışı konusunda görsel tasarımını gerçekleştiren Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı M. Süha Öztürk Bey’ e teşekkür ederim” diye konuştu.  

Enderun ‘Enderun Değer’ bülteninin editörlüğünü yürüten Okul Edebiyat Öğretmeni İbrahim Kalaycı ise, “Değerler Eğitimi Komisyonumuzun belirlediği ve yaptığı çalışmaları tüm toplumla buluşturmak ve bu değerleri herkesin edinmesini sağlamak için elimizden geldiğince çalışmaktayız” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.