Özel Aymaz sporda başarıya doymuyor

Özel Aymaz sporda başarıya doymuyor

Özel Merve Eğitim Kurumları bünyesindeki okulların katılımı ile gerçekleştirilen 6.Anadolu Spor Şenliğinde Özel Meram A.Aymaz İlköğretim Okulu 3 bölge 1.liği elde etti.

Şenlik çerçevesinde Küçük Erkek Masa Tenisi, Yıldız Erkek Masa Tenisi, Küçükler Satranç ve Yıldızlar Satranç turnuvaları düzenlendi. Turnuva sonunda Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencileri, Küçük Erkek Masa Tenisi, Yıldız Erkek Masa Tenisi ve Küçükler Satranç turnuvasında 1.liğe ulaştı.
Şenlik sonunda dereceye giren öğrenciler Özel Merve Eğitim Kurumları Çevre Zümre Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen törenle ödüllerine kavuştu. Törende konuşan Özel Merve Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Aslan, Kurumumuza bağlı okul öğrencilerinin bir birleri ile tanışması ve öğrencilerimizin daha da sosyalleşmesi açısından bu tür etkinliklere yer verdiklerini ve önümüzdeki günlerde de yer vereceklerini ifade etti. Aslan, ayrıca şenliğe katılan öğrencilere ve onları hazırlayan öğretmenlere teşekkür etti.  Dereceye giren okullara kupa, öğrencilere ise madalya takdim edildi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.