‘Oy verirken iki kere düşünün’

‘Oy verirken iki kere düşünün’

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ve Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli ile birlikte dün Eski Garaj civarında bir dizi esnafı z

Sıcak bir ortamda geçen ziyaretlerde, başkan adayları vatandaşla birebir ilgilendi ve halkın sorunlarını dinledi. Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, Türkiye’deki seçimlerin öneminden bahsederek, “Bu seçimleri tüm dünya takip ediyor, oy vermek onaylamaktır. Eğer oy verdikleriniz sizlerin tasvip etmeyeceği işler yapsa dahi, sizin orada sorumluluğunuz vardır, o yüzden oy verme işini iyi düşünün ve oyu kendinize verin. Sizlerin tek temsilcisi olan Saadet Partisi’ne verin” dedi.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa da, yaklaşan seçimlerin bir dönüm noktası olduğundan bahsederek, “Oy vermek basit bir olay değildir” dedi. Geçmiş çalışmalarından bahseden Özkafa, “Bizim ne yaptığımızı siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Çoğunuz geçen seçimlerde günümüzdeki iktidar partisine oy verdiniz ama icraatlarını siz de gözlemlediniz. O yüzden bu seçimlerde oy verirken bir kere değil iki kere düşünün” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.