Orman Fidanlığı damlama sistemine kavuşuyor

Orman Fidanlığı damlama sistemine kavuşuyor

Tüfekçi, Seydişehir Orman Fidanlığı'nda incelemelerde bulundu

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Seydişehir Orman Fidanlığı'nda incelemelerde bulundu. Seydişehir Orman Fidanlık Müdürlüğü'ne yeni yatırımlar yapıldığı ifade eden Konya Fidanlık Müdürü Cafer Bal; fidanlığa 250 bin liraya 2 iş makinesi kazandırdıklarını söyledi.
60 bin liraya mal olan sulama sistemini, 80 bin metrekare alana 65 kilometre boru döşeyerek bir hafta içerisinde faaliyete geçireceklerini anlatan Bal, ''Malzemeler Konya Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü'nden temin edildi. Geçen yıl 1.5 milyon bu yıl ise 2.5 milyon fidan üretimi gerçekleştirdik. Yeni yatırımlarla üretimi artıracağız'' dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ise kurumların birlikte organize çalışmayla güzelliklerin ortaya çıktığını söyledi.
Şu anda fidanlığa 700 bin lira yatırım yapıldığını anlatan Tüfekçi, ''Damlama sulama sistemiyle Seydişehir Orman Fidanlık Şefliği, daha iyi yerlere gelecek. Gösterdiği çalışmalardan dolayı Konya Fidanlık Bölge Müdürü Cafer Bal ve Seydişehir Orman Fidanlık Müdürü Mehmet Sakallı'ya teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
Tüfekçi'ye, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İl Genel Meclis üyeleri, Konya Tarım Kredi Kooperatifi İl Müdürü Ramazan Yiğit de eşlik etti.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.