Orkide İlk 500’deki İstikrarını Devam Ettiriyor

Orkide İlk 500’deki İstikrarını Devam Ettiriyor

Küçükbay Grubu’nun markası Orkide, İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın her yıl açıkladığı "Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" listesindeki tırmanışını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor.

Küçükbay Grubu’nun markası Orkide, İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın her yıl açıkladığı "Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" listesindeki tırmanışını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Orkide, 2012 yılı sıralamasında yedi basamak birden yükselerek 110. sıraya yerleşti. İSO listesine 1999 yılında 462. sıradan giren Küçükbay A.Ş., 13 yılda büyük bir sıçrama yaparak 110. sıraya yükseldi. İstikrarlı gelişim politikaları ve 150 milyon dolar ihracat hacmiyle ülke sanayisine yön veren kuruluşlar arasında yer alan Küçükbay, Ege Bölgesi’nin de en hızlı büyüyen firmalarından biri oldu.

Küçükbay A.Ş.’nin başarılı yükseliş grafiğini değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçübay, “İlk 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında elde ettiğimiz başarı, göğsümüzü bir kez daha kabarttı. İlk 100 içinde yer almaya bir adım daha yaklaştık. Seçkin üst düzey yönetimimiz ve personelimizin katkılarıyla teknolojiye, kaliteye yatırım yaptık. Orkide markalı ürünlerimizi tercih eden iç pazar tüketicimiz kadar dış pazar müşterilerimize de en iyi hizmeti sunduk. Ar-ge’ye ve kalite standartlarına yönelik çalışmalarla güvenilir marka imajımızı sağlamlaştırdık. Kaliteli ürün-uygun fiyat dengesini korumaya daima özen gösterdik. Bu çalışmalarımızın karşılığında satış oranlarımızda önemli artışlar ve büyüme kaydettik.” dedi. Yeni yatırımlarla üretim ve ihracat kapasitelerinin iki katına yaklaşacağını belirten Küçükbay, gelecek yıl hedeflerinin Türkiye’nin ilk 100 sanayi kuruluşu arasına girmek olduğunu kaydetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.