Organizatörler yoğun

Organizatörler yoğun

sdYaz aylarında artan düğünler, organizatörlerde de büyük bir yoğunluğun yaşanmasına neden oluyor. Organizatör Sibel Büyükkalkan, "Özel günlerin telaşını biz, mutluluğunu aileler yaşıyor" dedi

Düğün kültürünün değişmesi ile birlikte, farklı etkinlikler de göz önüne çıkıyor. Vatandaşlar sadece düğünlerde değil, özel günlerinde de değişik etkinlikler yapıyor. Aileler doğum, kına, sünnet gibi özel günlerinin daha anlamlı geçmesi için çeşitli etkinliklere gidiyor. Ailelerin bu isteği organizasyon şirketlerinin sayısını da çoğalttı. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte büyük bir yoğunluk yaşayan organizatörler, çeşitli özel günlerde ailelere hizmet veriyor. Organizasyon çeşitlerinin ailelerin istekleri üzerine değişiklik gösterdiğini belirten En Tatlı Telaşlar Organizasyon sahibi Sibel Büyükkalkan, "Aileler artık özel günlerini daha anlamlı ve daha özel geçirmek istiyor. Bizler de ailelerin bu isteklerini gidermek için buradayız. 'Telaşını biz, mutluluğunu siz yaşayın' sloganıyla hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz hizmeti sloganımız özetliyor. Özel günlerin telaşı da büyük oluyor. Bizler ailelerin üzerinden bu telaşı alıyoruz. Onlar sadece günün tadını çıkartıyor. Bir tane de fotoğrafçımız bulunmakta. O da bu özel günleri fotoğraflayıp, ailelerin sevinçlerini kalıcı hale getiriyor" ifadelerini kullandı.

ÖZEL GÜNLER DAHA ÖZEL OLUYOR

Doğumlarda bile hastane odasında organizasyon yaptığını dile getiren Büyükkalkan, "Aileler artık oldu bittiye getirmek yerine, günü daha da özel kılmak için doğumlarda bile organizasyon istiyor. Aileler olarak genelliyorum ama bu istek bayanlardan yoğun olarak geliyor. Erkek tarafı bu tür işlere pek sıcak bakmıyor. Kız istemeye giderken dahi organizasyon gerçekleştiriyoruz. Düğün kültürümüz gelişiyor. Eski alışkanlıklar korunarak üstüne yeni etkinlikler yapılıyor. Organizasyon günlerinin bir sınırlaması yok. Hac uğurlaması, kız isteme, bebek doğumları, doğum günleri, ilk diş günü, sünnet, kına, düğün, nişan gibi bir çok özel günlerde etkinlik yapıyoruz. Tamamen ailelerin isteği üzerine ürünler yapıyoruz. Birçoğu el emeği oluyor" diye konuştu.

SİPARİŞLER AYLAR ÖNCESİNDEN

Aşırı yoğunluktan dolayı etkinlik siparişlerinin aylar öncesinden verilmesi gerektiğini belirten Büyükkalkan, şöyle konuştu: "Yaz ayları bizim en yoğun olduğumuz günler. Yoğunluk öyle bir hale geldi ki, siparişleri aylar öncesinden almam gerekiyor. Etkinlikten iki gün önce gelip sipariş vermek isteyenler var. Yetiştiremediğimiz için kabul edemiyoruz maalesef. Ailelere tavsiyem en azından 2 hafta öncesinden sipariş versinler. Bir kına için bin adet el yapımı şeker yapıyoruz. Kolay değil elbette ki. Meram'da bir dükkanım var burada hizmet veriyoruz. Ancak yoğunluk aşırı derecede olunca ikinci bir şube açmak gibi bir düşüncem var. Ailelere bir diğer uyarım ise organizasyon işini dükkanı olmadan yapanlar var. Korsan diye tabir ediyoruz bunları. Bizler uzun süredir bu işi yapıyoruz ve tecrübemiz var. Eğer özel günlerinizin istediğiniz gibi geçmesini istiyorsanız tecrübeli bir yer ile anlaşın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.