‘Olağanüstü kongre bize zarar verir’

‘Olağanüstü kongre bize zarar verir’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Av.Murat Çiçek partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Av.Murat Çiçek partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çiçek ayrıca MHP hakkında yargının verdiği kararı ve Genel Kurul süreci ile ilgili soruları cevapladı. Türkiye’de fiili bir iktidar boşluğu olduğunu söyleyen Av.Çiçek, “Maalesef AKP’nin PKK’yla kurduğu kanunsuz ilişkilerin seyir defteri çukurlardan fışkırdı, hendeklerden çıktı, barikatların dibinde yırtılmış halde bulundu. Hatta daha dün dalga geçer gibi Hollandalı turistlerin bu barikatlar kurulurken hendekler kazılırken belgesel çektikleri ortaya çıktı. Bu ne aymazlık. Son terörist kalıncaya kadar mücadele çizgisinden, teröristlerle diyalog ve görüşme yönüne sapanlar hazırlıksız yakalanmıştır. Türkiye normalleşme eşiğinin kritik bir aşamasındaydı. Böyle diyorlardı. Ancak iktidarın hiçbir beklentisi hesaba uymadı aksine gelişmeler tam tersine seyretti. PKK ve şer güçler ittifakı tarafından Şehirlerimiz işgal edildi vatandaşlarımız esaret altına alındı hükümet ve mahalli idareler vesayet altına alındı. Memleketimizin her köşesine şehitler gelir oldu. Cenab-ı Allah bütün kahramanlarımızı rahmetiyle bereketlendirsin, Efendimize komşu etsin. Yine de karamsar olmayacağız, yine de çözülme ve parçalanma şartlarını ihtiva eden teslim senedine olur vermeyeceğiz” dedi.

OPERASYON YAPILIYOR

Bir basın mensubunun, MHP’ye kayyum atanması ve olağanüstü genel kurul durumunda il yönetiminin tavrı ne dolacak? şeklindeki soruya ise Çiçek, şu şekilde cevap verdi: “Biz ilk günden beri şunu söylüyoruz; 7 Haziran sonrası oluşan ortamda, ekonomik dar boğazda olunan bir ortamda MHP’nin güçlü olması lazım. Şu anda dış güçlerin oyunları karşısında dik durabilen tek irade Ülkücü Harekettir. Bu hareketi bitirmek için dönem dönem operasyonlar yapıldı. MHP’nin kongre sürecini kamuoyunda tartışmak samimi değil. Mahkeme kararı henüz kesin değil. İlerleyen aşamaları var. Olağanüstü kongrenin camiamıza zarar vereceğini düşünüyoruz. Biz il teşkilatı olarak Genel Başkanımızın emrindeyiz.”

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum