‘Okumaya Engel Yok’ Projesi Akşehir’de başladı

‘Okumaya Engel Yok’ Projesi Akşehir’de başladı

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan ‘Okumaya Engel Yok’ projesi kapsamında Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine hikaye kitabı hediye edildi.

Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, Akşehir TSO Başkanı Ender Kalkan, Akşehir TSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Koç, Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, Okul Müdürü Fatih Akça, Yazla Mahalle Muhtarı Ahmet Çelik ve öğretmenlerin katıldığı programda Eğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı kitaplarını imzaladı.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, dernek olarak toplumsal ve kültürel alanda 13 yıldır farklı çalışmalara imza attıklarını belirterek, ‘Okumaya Engel Yok’ projesi ile taşra mahallelerdeki okullarda öğrenci yazar buluşması düzenlediklerini ifade etti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan ise “Akşehir, Tuzlukçu,Yunak ve Çeltik’de öğrencilerimizle buluşacağız. Bugün burada geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle buluşmanın ve onların mutluluklarını paylaşmanın sevinci içindeyiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.