Okulların Açıldığı İki Ayda Kültür, Sanat Ve Spor Dalında 15 Derece Aldı

Okulların Açıldığı İki Ayda Kültür, Sanat Ve Spor Dalında 15 Derece Aldı

Zonguldak'ta Fatih Koleji, okulların açıldığı 2 aydan bu yana kültür, sanat ve spor dallarında toplam 15 il derecesi elde etti. Şiir, kompozisyon, resim ve spor müsabakalarında elde edilen dereceler okul yönetimini mutlu etti. Bunlardan sonuncusu...

Zonguldak'ta Fatih Koleji, okulların açıldığı 2 aydan bu yana kültür, sanat ve spor dallarında toplam 15 il derecesi elde etti.

Şiir, kompozisyon, resim ve spor müsabakalarında elde edilen dereceler okul yönetimini mutlu etti. Bunlardan sonuncusu Zonguldak Fatih Koleji öğrencisi Yaren Yazar'ın, Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün Atatürk koşusunda yıldızlar kategorisinde il birincisi olmasıyla gerçekleşti. Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği Atatürk koşusu yıldız kızlar il birincisi olan Yaren Yazar’ın beden eğitimi öğretmeni olan annesi Hatice Yazar ve baba Hüseyin Yazar çifti de kızlarının bu alandaki başarısı için atletizm çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Öğrencisiyle gurur duyduklarını belirten Fatih Koleji Müdürü Mehmet Sarısoy, akademik başarılarının spor ve kültür alanlarında da sürdüğünü söyledi. Okulların açıldığı 2 aylık süreçte sportif ve kültürel olmak üzere 15 il derecesi elde ettiklerini kaydeden Sarısoy, “Öğrencimizi tebrik ediyorum. Her alanda başarıyı hedefliyoruz. Okulumuzun gösterdiği başarılar mutluluk verici. Öğrencilerimizin bu başarıları, akademik alanda olduğu kadar kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde de başarılı olduğumuzun bir göstergesidir. İnşallah bu başarılarımız artarak devam edecektir.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.