Öğretmenler Projeleri İle Yarışacak, 1. Olan Okula Jeneratör Hediye Edilecek

Öğretmenler Projeleri İle Yarışacak, 1. Olan Okula Jeneratör Hediye Edilecek

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından 'Eğitimde Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması' düzenlendi. Proje yarışmasına, Samsun il genelindeki anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve diğer eğitim...

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından 'Eğitimde Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması' düzenlendi.

Proje yarışmasına, Samsun il genelindeki anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve diğer eğitim kurumlarında görev yapan bütün idareci ve öğretmenler katılabilecek. Yarışma sayesinde eğitim ve öğretim alanlarında sosyal fayda oluşturacak modellerin geliştirilmesi, eğitim sorunlarına yenilikçi çözümler getirilmesi, en iyi uygulamaların yaygınlaştırılması hedefleniyor.

15 ana konu altında toplanan yarışmaya katılan öğretmenlerin projeleri, 21 Kasım 2014 tarihinde Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından ödüllendirilecek. Şu ana kadar 17 ilçeden 38 proje başvurusunda bulunulan yarışmada, finale kalan 10 proje değerlendirilecek ve ilk üç sıraya ödülleri, ilk on sıraya da katılım belgeleri verilecek.

Yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olan öğretmenlere tablet bilgisayar, birinci okula 15 KW’lık jeneratör, ikinci okula fotokopi makinesi ve üçüncü okula bin TL’lik kırtasiye malzemesi verilecek.

Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı, yarışmada birinci olan projeye sponsor olacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.