‘Nevruz milletin bayramıdır’

‘Nevruz milletin bayramıdır’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı 21 Mart Nevruz Bayramı münasebetiyle MHP Meram İlçe Teşkilatı önünde bir program düzenledi.

Programa MHP İl Başkanı Ali Yücel, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, MHP Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel ve MHP İl Genel Meclisi Adayı İzzet Esenkaya ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Programda konuşan MHP İl Başkanı Ali Yücel, “21 Mart Türk milletinin bayram günüdür. MHP olarak tüm Türk halkının bayramını kutluyoruz. Bu vesile ile geleceğimizi yeşertmek için halkımıza çam fidanı dağıtıyoruz” dedi.
Önceki gün Konya’ya gelen Başbakan Erdoğan’ın bazı sözlerini sert bir dille eleştiren MHP İl Başkanı Ali Yücel, “Başbakan bizden Türk milliyetçisi olamayacağını, bizim yaptıklarımızın kafatası milliyetçiliği olduğunu söylüyor. Oysa ki, yaptığımız faaliyetlere bakıldığında bizim Türk milletini bütünleştirici bir çaba içerisinde olduğumuz ortadadır. Toplumu parçalara ayırmak için değil, parçalanan toplum yapısını birleştirmek için varız” diye konuştu. Başbakan’ın MHP için “Onlar koyun bile güdemez” söylemine de cevap veren Yücel, “Amacımız koyun gütmek değil, halkı adil bir şekilde yönetmektir. Biz bunun için yola çıktık” dedi. Konuşmaların ardından MHP belediye başkan adayları vatandaşlara çam fidanlarını dağıttı.
n RASİM ATALAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.