Nerede eski günler

Nerede eski günler

Gençlerbirliği deplasmanında kötü oyun ve 2-0’lık yenilgi ile taraftarını üzen Atiker Konyaspor’da geçen sezonki heyecan ve keyif veren futbol aranıyor.

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Atiker Konyaspor geride  kalan 21 haftada  performans olarak 2015-2016 sezonun gerisinde kaldı.  Son olarak deplasmanda  Gençlerbirliği’ne 2-0 yenilerek taraftarını üzmeye devam etti. Atiker Konyaspor Ligde oynadığı  son 7 maçta sadece 1 galibiyet alırken üst sıradaki takımlarla da puan farkı açıldı. Bu 6 maçta sadece Çaykur Rizespor’u mağlup eden Atiker Konyaspor, Karabükspor ve Antalyaspor ile berabere kalırken, Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği’ne yenildi.

AYNI DÖNEMDE 3 GALİBİYET

Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezon aynı dönemde oynadığı 6 maçta ise 3 galibiyet 1 berberlik 2 yenilgi almıştı. Bu dönemde yine Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Beşiktaş ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip bu üç maçtan 1 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgi aldı.  Bu sezon ise aynı dönemde karşılaştığı 3 takıma da mağlup oldu.  Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezon 15 ve20. Haftalar arasında Kasımpaşa ve  Beşiktaş’a kaybederken Galatasaray ile berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip. Akhisar Belediyespor,Bursaspor ve Kayserispor maçlarını ise galibiyetle kapattı.

SIRALAMADA GERİLİYOR

Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezonun 21.haftasında 34 puanla 6. sırada yer alıyordu. Yeşil-beyazlı ekip averajla 6. Sırda bulunurken 3.sıradaki takımla arasında sadece 1 puanlık fark bulunuyordu.  Bu sezonda ise 28 puanla 8.sırada bulunan Atiker Konyaspor’un 3. Sırada bulunan Galatasaray ile arasında 12 puanlık bir fark bulunuyor.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.