Nejc Skubic siftah yaptı

Nejc Skubic siftah yaptı

Atiker Konyaspor'da Nejc Skubic siftah yaptı. Slovenyalı futbolcu Bursaspor karşılaşmasında attığı golle yeşil-beyazlı forma altında bu sezon ilk golünü attı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Atiker Konyaspor'un Slovenyalı futbolcusu Nejc Skubic, bu sezon ilk golünü attı. Atiker Konyaspor'un Bursaspor'u 2-0 yendiği mücadelede takımının ilk golünü atan Nejc Skubic bu sezon yeşil-beyazlı forma altında ilk golünü kaydetti.

5 ASİST YAPTI

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Slovenya 1.Lig ekiplerinden Domzale'den transfer ettiği Nejc Skubic, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ara transfer döneminde İspanya ekiplerinden Valencia'nin gündeminde olan Skubic'in transferi gerçekleşmemişti. Ligin 26.haftasında oynanan Atiker Konyaspor'un Bursaspor'u 2-0 yendiği maçta takımının 1.golünü atan Nejc Skubic, bu sezon yeşil-beyazlı forma altında ilk golünü attı. Bu sezon 3 kulvarda yeşil-beyazlı forma altında 37 maça çıkan Skubic 3 bin 257 dakika sahada kalma başarısıs gösterdi. Skubic attığı 1 golün yanısıra 5 kez ise asist yaparak skora direkt olarak katkıda bulundu.

NET FIRSATLAR YAKALADIK

Maç sonrası önemli açıklamalarda bulunan Nejc Skubic, Bursaspor’a karşı alınan galibiyetin kendisi için güzel bir sonuç olduğunu belirterek, attığı golü hamile olan eşine hediye ettiğini söyledi. "Zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk" sözleriyle açıklamasına başlayan Nejc Skubic, “Kazandığımızda sadece bir galibiyetten daha fazla şeyler kazanacağımızı biliyorduk. Bunlar daha çok özgüven ve moral olacaktı. Maça iyi başladık ve golü de bularak öne geçtik. Sonrasında skor avantajıyla maçı kendi sahamızda kabul ettik. İlk yarıyı 1-0 önde tamamladık. İkinci yarıda rakibin ve bizim yakaladığımız net fırsatlarda vardı. Değerlendiremedik. Ama bitime 10 dakika kala attığımız ikinci gol maçın bitişinin habercisi oldu. Çok önemli ve ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Kazanmayı artık alışkanlık haline getirmeye başladık. Bunu devam ettirerek kalan maçlarımızı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bu maçın benim için ayrı bir önemi de; gol atmamdı. Güzel bir duygu. Bu golü hamile olan eşime armağan ediyorum” diye konuştu.

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.