Nehir'in Annesi Gözyaşları İçinde Çağrı Yaptı: Kızımın Cenazesine De Razıyım!

Nehir'in Annesi Gözyaşları İçinde Çağrı Yaptı: Kızımın Cenazesine De Razıyım!

Van'ın Gürpınar ilçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 6 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmalarından bugün de netice alınamadı. Van’da etkili olan kar ve soğuk havaya rağmen sabah erken saatlerde arama çalışmalarına...

Van'ın Gürpınar ilçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 6 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmalarından bugün de netice alınamadı.

Van’da etkili olan kar ve soğuk havaya rağmen sabah erken saatlerde arama çalışmalarına başlandı. Ancak ekipler minik Nehir’in izine yine hiçbir yerde rastlayamadı. Jandarma, AFAD ve Ulusal Medikal Kurtarma ve köy korucularından oluşan ekipler, gün boyunca Nehir’i arıyor. Arama çalışmalarına insansız hava aracı ve bir helikopter de alçak uçuş yaparak destek veriyor. Ancak tüm aramalara rağmen küçük kızın izine rastlanmadı.

Çaresiz bir şekilde kızını bekleyen anne Hatice Aslan, Nehir’e ait tüm oyuncakları yaktığını söyledi. Anne Aslan, "Her kim götürdüyse Allah rızası için getirsin. Artık kızımın cenazesine bile razıyım. Her gün gider mezarında ağlarım." dedi.

Kızının kaçırılmış olabileceğini anlatan Aslan, sağ veya ölü, kızının kendisine getirilmesini istedi. Anne Aslan, dünyaya yeni getirdiği kızının sevincini yaşayamadığını ifade ederek şunları söyledi: "Nehir'i benim için bulun, Allah rızası için bulun. Çocuğum eğer kaçırılmışsa bu acıyı bana yaşatmasınlar. Bana getirsinler ayaklarına kapanacağım. Yeter ki Nehir'i getirsinler. Yeni kızım oldu, hiç sevinmedim, sevinmeyeceğim de. Nehir, kız kardeşinin olmasını çok istiyordu. Kim götürmüşse, ölü ya da diri, bana geri getirsin. Artık ölüsüne de razıyım. Hergün mezarına gider ağlarım. Sadece getirsinler başka bir şey istemiyorum." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.