Nasır Ersöz, sanayi esnafını gezdi

Nasır Ersöz, sanayi esnafını gezdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Çumra Belediye Başkanı ve 29 Mart seçimlerinde tekrar aday olan Başkan Nasır Ersöz, parti ilçe teşkilatı ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte sanayi esnafını ziyaret etti.

 Esnafın sorunlarını dinleyen Ersöz, gördüğü ilgi için memnun olduğunu kaydetti.
Esnafı tek tek ziyaret eden Ersöz, “Görevde bulunduğumuz 5 yıl içerisinde ilçemizin alt yapı sorunlarını bir bir çözdük. Önümüzdeki dönemde de ilçemize ve sanayi bölgemize bir 5 yıl daha en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız. İlçemiz sanayisinin geliştirilmesi ve ilçe merkezindeki modern şehircilik anlayışının sanayi bölgemize de yansıması için elimizden gelen tüm imkânları seferber edeceğiz” diye konuştu. Ersöz, yaptıklarını yapacaklarının teminatı olarak gören halkın partilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini kaydetti.
Halkın siyaseti çok iyi analiz ettiğini vurgulayan Ersöz, "Artık halk partilerin vaatlerinden hangisinin yerine getirilebileceğini ve hangisinin yerine getirilemeyeceğini çok iyi biliyor ve analiz ediyor. Bugüne kadar yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatı olarak gören halk partimize büyük bir teveccüh gösteriyor. Halkımızın Belediyemizle olan diyalogunu daha da artırarak, ortak düşüncede hareket etmeyi, farkı düşüncelerle en doğrusunu bulmak için geçmişte yaptığımız gibi esnaf ziyaretleri ve ev toplantılarına aralıksız devam etmekteyiz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.