Narman Bal Üreticileri Birliği Genel Kurulu Yapıldı

Narman Bal Üreticileri Birliği Genel Kurulu Yapıldı

Narman Bal Üreticileri Birliği 6. Olağan genel kurul toplantısı Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapıldı.Bal Üreticileri Birliği Genel kuruluna ilçede arıcılık yapan birlik üyesi üreticiler kat...

Narman Bal Üreticileri Birliği 6. Olağan genel kurul toplantısı Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapıldı.

Bal Üreticileri Birliği Genel kuruluna ilçede arıcılık yapan birlik üyesi üreticiler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasından sonra genel kurulu yönetecek divan seçildi. Daha sonra Birliğin gelir gider tablosunun okunması ve kabulünün ardından Birliğin başkan ve yönetim seçimlerine geçildi. Tek aday olan Selçuk Biber yeniden Bal Üreticileri Başkanı olarak seçildi.

Biber genel kurul sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, “Birlik üyelerimizin ürettiği balı satmakta sorunları olduğunu belirterek Pazarlama sorununu aşmak için ilçemizde üretilen balın kalitesinin daha iyi olduğunu belirtmeliyim. Ancak bunun tanıtımının yapılması önemli bunun içinde özellikle reklam çok önemli. Narman balının tanıtım ve markalaşma yolunda gerekli adımların atılması için gerekenleri hep birlikte yapmalıyız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.