Naksan'ın İlk 500'deki Yükselişi Devam Ediyor

Naksan'ın İlk 500'deki Yükselişi Devam Ediyor

Capital Dergisi'nin gerçekleştirdiği 'Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi' araştırması sonuçlarına göre Gaziantep'ten Naksan Plastik A.

Capital Dergisi'nin gerçekleştirdiği 'Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi' araştırması sonuçlarına göre Gaziantep'ten Naksan Plastik A.Ş. birkez daha Türkiye’nin en büyük plastik ambalaj firması olduğunu ispatladı. Gaziantep'ten 19 şirketin yer aldığı araştırmada Naksan Plastik A.Ş. 23 basamak birden yükselerek 192’nci sıradan 169’uncu sıraya yükseldi.

    Naksan Plastik A.Ş. ayrıca Capital Dergisi’nin yapmış olduğu araştırmada en hızlı büyüyen şirketler sıralamasında yer aldı. 2002 yılından buyana 90 basamak birden yükselerek Türkiye’nin sıçrayarak büyüyen en büyük 18’nci şirketi olan Naksan Plastik A.Ş. Gaziantep’in gurur kaynağı oldu.

    Öte yandan, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) hazırladığı “Türkiye’nin en büyük 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’na göre 2012 yılında üretimden satış verilerine göre Naksan Holding’e bağlı olarak faaliyet gösteren Naksan Plastik A.Ş. 128. sıradan 112. sıraya yükseldi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan ve 2012 yılı ihracat oranlarına bakılarak yapılan araştırmada Naksan Plastik A.Ş. bir önceki yıla göre 153. sırdan 132. sıraya yükselerek önemli bir başarıya daha imza atmış oldu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.