Muş’ta Okul Müdürlerine Seminer Verildi

Muş’ta Okul Müdürlerine Seminer Verildi

Muş Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürlerine yönelik seminer düzenledi. Öğretmenevi Konferans Salonu’nda verilen seminere Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Ercan Demirci, İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Şube Müdürleri, Hasköy...

Muş Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürlerine yönelik seminer düzenledi. Öğretmenevi Konferans Salonu’nda verilen seminere Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Ercan Demirci, İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Şube Müdürleri, Hasköy ve Korkut ilçelerimizdeki tüm okul ve kurum müdürleri katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, amaçlarının sürekli iyileştirme, sürekli gelişmelerin başarıyı tetiklediğini söyledi.

Açılış konuşmasından sonra Bakanlık Müşaviri Ercan Demirci, Temel Eğitimden Ortaöğretime geçiş sistemi (TEOG) ile ilgili seminer verdi. TEOG sisteminin mimarı olarak sistemi hazırlayan Ercan Demirci, sistemin tüm boyutları ile ilgili bilgi geniş kapsamlı bilgiler verdi.

Muş’un diğer iller ile olan eğitim durumunun mukayesesini yapan Ercan Demirci, Muş’un eğitimdeki durumunu iyileştirme, diğer illere göre dezavantajlı durumu avantaja çevirmek için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğini söyledi.

Eğitimde başarının artırılması için okul müdürlerinin pozitif yaklaşımlar sergileyerek paydaşlarla koordineli çalışmaları gerektiğini kaydeden Demirci, “İlgi, bilgi ve takip prensibiyle toplam kalite yaklaşımı ve dolayısıyla öğrenci merkezli çalışıldığında akademik başarı artacaktır. Muş ilinde yeni yönetim kadrosuyla başarılı çalışmalara imza atacağınızdan emin.” şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.