Müsiad Bursa Şubesi'nin Yeni Hizmet Binası Açıldı

Müsiad Bursa Şubesi'nin Yeni Hizmet Binası Açıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’nin Kültürpark içerisindeki yeni hizmet binasının açılışı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve çok sayıdaki davetlinin katılımı...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’nin Kültürpark içerisindeki yeni hizmet binasının açılışı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve çok sayıdaki davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

    Açılış ve 20’nci yıl gala programının ev sahibi MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni yaptığı konuşmada, "5 yıl önce göreve geldiğimizde arkadaşlarımıza sözlerimiz vardı. Bunlardan bir tanesi de yeni hizmet binasıydı. Bugün hep birlikte açılışını yaptığımız hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

    BTSO Yönetim Kurulu Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Vali Münir Karaloğlu’nun selamlama konuşmalarının ardından söz alan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak da, "Ulu Şehir Bursa’nın MÜSİAD’ının yeni hizmet binasının açılışında olmaktan mutluluk duyuyorum. MÜSİAD Bursa Şubemiz bugüne kadar birçok önemli etkinliğe imza atmış ve bugünden sonra da bu yeni yerinde birçok yeni etkinliğe imza atmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.

    MÜSİAD Bursa Şubesi’nin yeni hizmet binasının Türkiye’deki tüm derneklere örnek olmasını dileyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise şunları kaydetti: “Mekanların şerefi içindekilerle ölçülür demişler. Burada hem mekan güzel hem de içindekiler güzel. Fiziki mekan ferah olmalı, çalışma ortamı sağlamalıdır. Zaman zaman toplantılar yapılacaksa da böyle kapasitesi fazlasıyla yeteri derece büyük olmalıdır. Bursa, ulaşımı da kolay, çevre düzenlemesi de çok güzel bir dernek merkezi kazandı. Ben böyle bir mekanın Türkiye’mizdeki tüm derneklerimiz için örnek olmasını temenni ediyorum."

    Konuşmalarının ardından MÜSİAD Bursa Şubesi’nin yeni hizmet binasının açılış törenine sponsor olanlar ve 20’nci yıl gala programı kapsamında MÜSİAD Bursa Şubesi üyeliğinde 20 yılı dolduranlara Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak tarafından plaket takdim edildi.

    MÜSİAD Bursa Şubesi’ne 20 yıldır üye olmaları nedeniyle; Necat Beyeç, Osman Birkan, Mehmet Burkay, Ali Moral, Şadi Koçer, Salih Kumru, Enver Karan, Ahmet Tutan, Ahmet Berber, İshak Övet, Alaaddin Pehlivan, Osman Arıcı, İsmet Acar, Salim Özkaymak, Osman Yıldız, Cabir Sökücü, Ahmet Özkul, Cemal Tuna, İbrahim Kavak, Hasan Dönmez, Fahri Uysal, Murat Eryağan ve Mehmet Mekikçi’ye plaket verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.