Muhteşem seri bozuldu

Muhteşem seri bozuldu

Anadolu Selçukspor Kocaeli Birlikspor deplasmanında rakibine 3-1yenilerek hem müthiş serisini sonlandırdı hem de Play-Off umutlarını zayıflattı. Yeşil-beyazlı ekibin matematiksel şansı ise devam ediyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 31. Hafta maçında deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibine 3-1 yenildi. Haftayı puansız kapatan Anadolu Selçukspor 42 puanda kalarak bir basamak geriledi. İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin ikinci yarısında 4 gol atıldı. Maçın 57.dakikasında Onur Garip ile öne geçen Kocaeli ekibine Anadolu Selçukspor, 75.dakikada Ali Dere ile cevap verdi.

Maçın son anları büyük bir heyecana sahne olurken, taraftarın desteği ile baskısını artıran Kocaeli Birlikspor, 87.dakikada Uğur Işıkal ile 2-1 öne geçti. Maçın son sözünü 89.dakikada Onur Garip söyledi ve Kocaeli Birlikspor maçı 3-1 kazanarak puanını 49'a çıkardı.

Ligde 8 maç sonra yenilgi ile tanışan temsilcimiz ise play-off şansını mucizelere bıraktı. Anadolu Selçukspor aynı zamanda teknik direktör Alper Avcı yönetiminde ilk yenilgisini aldı.

Anadolu Selçukspor'un  yenildiği Kocaeli Birlikspor son haftalarda büyük bir düşüş içerisindeydi Yeşil-siyahlı ekip oynadığı son beş maçta 2 beraberlik 3 yenilgi almıştı. Kocaeli Birlikspor zorlu müsabakayı 3-1 kazanarak kötü gidişatını sonlandırırken Play-Off iddiasını da devam ettirdi.

 

 

Stat: Kocaeli Alparslan Türkeş

Hakemler: Serdar Akkoçoğlu, Fettah Yiğit, Şenol Bektaş

Kocaeli Birlikspor: Ahmet, Kürşat, Turgay, Ali Kemal (Dk. 71 Mehmet Gürkan), Umut (Dk. 88 Erdi), Onur (Dk. 90+1 Aydın), Fatih, Uğur, Gökhan, Emre, Burak

Konya Anadolu Selçukspor: Emre, Özkan, Gökhan, Ali Kuleli (Dk. 68 Burak), Oğuz, Fatih Serkan, Ali Dere, Ahmet, Abdulkadir (Dk. 76 Eren), Volkan, Maksut (Dk. 67 Süleyman)

Goller: Dk. 57 ve 89 Onur, Dk. 85 Uğur (Kocaeli Birlikspor), Dk. 75 Ali Dere (Konya Anadolu Selçukspor)

Sarı kart: Dk. 83 Volkan (Konya Anadolu Selçukspor)

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.