Muhasebe'nin gözü liderde

Muhasebe'nin gözü liderde

Pazar günü evinde lider Ereğlispor'u konuk edecek olan Muhasebe Gençler, günde yaptığı tek antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor

Konya Süper Amatör Lig'de 2016-2017 sezonunun son hafta karşılaşmaları pazar günü oynanacak. Lige iddialı başlayan fakat umduğunu bulamayan Muhasebe Gençler ligin kaderini belirleyecek çok önemli bir maça çıkacak. Merkez takımı pazar günü evinde ligde lider konumda bulunan Ereğlispor'u ağırlayacak. Ereğlispor maçı kazanması durumunda Konya Süper Amatör Lig'de şampiyonluğunu ilan edecek.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Pazar günü evinde lider Ereğlispor'u ağırlayacak olan Muhasebe Gençler karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Ereğlispor rakibini mağlup etmesi durumunda Süper Amatör Lig'de şampiyonluğunu ilan edecek. Muhasebe Gençler'in Ereğlispor'dan puan koparması halinde ise Selçukspor'un Kulu Belediyespor karşısında alacağı sonuçla ligdeki şampiyon belli olacak.

DÜŞME KORKUSU YAŞADIK

Haftasonu oynayacakları Ereğlispor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Muhasebe Gençler teknik direktörü Mümin Duru, "Ben ligin 7.haftasında takımın başına geldim.Benden önce takımın başında çalışan hocamıza teşekkür ediyorum. Biraz ufak tefek sıkıntılar yaşadık ama toparlanmasını bildik. Sporcularımızda bu işin bilincinde olduğu için doğru çalışmalar yaparak biraz erken rahatladık.Düşme korkusu yaşadığımız zamanlarda oldu. Ligin son haftalarına gelindiği zaman takımlarda bırakmışlıklar, yorgunluklar olabiliyor. Ama bizim takımımızda hiç olmadı.Antrenmanlarımızı aynı disiplinle yapmaya devam ettik" dedi.

3 OYUNCUMUZ SAKAT

"Son hafta malum lider konumda olan ve bizi mağlup ettiği takdirde Bölgesel Amatör Lig'e direkt olarak yükselecek olan Ereğlispor ile kritik bir maça çıkacağız" diyen Duru, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Her maça hazırlandığımız gibi bu maçada öyle hazırlanıyoruz. 3 tane sakat oyuncumuz var. Hasan, Murat ve Mesut oyuncularımız sakat. Bu oyuncularımızın eksikliğini sahada oyuncularımızın kapatacağına inancım tam. Pazar günü Allah nasip ederse ligin son maçını oynayıp bu sezonu bitireceğiz. Önümüzdeki yıl içinde ufak tefek çalışmalarımız oldu.Önümüzdeki yılın hazırlıklarına biz bu yıldan başladık. Ligi 1.bitirmedikten sonra ben hiçbir konumu başarı olarak görmüyorum. Zor şartlarda ligi böyle bir konumda tamamladık."

UĞURLUEL MOTİVE EDİYOR

Öte yandan lider Ereğlispor ise pazar günü konuk olacağı Muhasebe Gençler karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılarda teknik direktör Mehmet Uğurluel, final maçına futbolcularına sık sık motive ederek hazırlıyor. Ereğlispor maçı kazanması halinde Konya Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak bir üst lige yükselecek.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.