Mourinho'nun Ronaldo planı

Mourinho'nun Ronaldo planı

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho Pazar gecesi oynayacakları Levante maçını değerlendirdi ve Cristiano Ronaldo ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho sakatlıkları süren Karim Benzema ve Gonzalo Higuain'in yokluğunda ileri uçta Cristiano Ronaldo'ya şans tanıyacağını söyledi.

Maçla ilgili gazetecilere konuşan teknik direktör "Levante karşısında Ronaldo 9 numara gibi oynayacak. Bu maçta Di Maria Cristiano ve Callejon hücum hattımızı oluşturacak." şeklinde konuştu.

Sakatlığı süren Marcelo ve Fabio Coentrao'nun da yokluğunda sol bekte kimin oynayacağı sorusunu da yanıtlayan Mourinho, "Solda kim oynayacak şu an ben de bilmiyorum. Gerçekten hazır olan ve antrenmanlarda iyi çalışan kimse sahada da o olacak." yorumunu yaptı.

Son dönemde Levante karşısında aldıkları başarısız sonuçların farkında olduklarını sözlerine ekleyen deneyimli çalıştırıcı, "Bazen farklı oyun karakterindeki takımlara karşı oynamanız gerekebilir. Böyle zamanlarda kendi oyun anlayışınızı rakibe kabul ettirmek zorundasınız. Levante her takım için zorlu bir rakip. Sahadan galibiyetle ayrılmak bizim için de kolay olmayacak." ifadelerini kullandı.

Son olarak, ilk 11'de daha fazla şans bulmak istediği şeklinde açıklamalar yapan Benzema'ya da değinen çalıştırıcı, "Ben her maçı kulübede geçiriyorum ve şikayet etmiyorum." yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.