Moryke Fofana imzaya geliyor

Moryke Fofana imzaya geliyor

Atiker Konyaspor'un  Fransız ekibi Lorient'ten söz kestiği Moryke Fofana'nın bugün Konya'ya gelmesi bekleniyor

Sezonun ilk devresinde bazı mevkiilerde oyuncu eksikliği yaşayan Atiker Konyaspor'un, prensipte anlaştığı isim olan  Moryke Fofana'nın bugün Konya'ya gelmesi bekleniyor. Dün gerçekleştirilen sponsorluk imza töreninde transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor'da Başkan Ahmet Şan,  Moryke Fofana'nın yarın (bugün) Konya'ya gelmesini beklediklerini açıkladı.

ÖNCEDEN DE TAKİP EDİYORDUK

Moryke Fofana ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt veren Başkan Ahmet Şan, “Fofana bildiğimiz bir oyuncuydu. 2 sezon önce takip ediyorduk. Son dönemde çok fazla forma şansı bulmamış şeklinde ifadeler kullanılıyor. Devre arasında transferler böyle oluyor. Diğer türlü Fofana’yı daha yüksek bir bedelle almak zorunda kalabilirdik. Ancak antrenmanlarını bile takip ediyoruz. Kendisine yabancı değiliz” dedi.

KARAR TEKNİK HEYETTE

Atiker Konyaspor'da Başkan Ahmet Şan transferlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Orta saha transferi için ‘belki’ demiştik. Transfer döneminde ihtiyaç olursa orta sahaya ihtiyaç olursa bu bölgeye de takviye yapabileceğimizi söyledik. Pazartesi ya da Salı günü takım takım tekrar Konya’ya gelecek. Teknik heyetimizin bu noktada net görüşünü bekliyoruz. Hocamız bu şekilde yeterli olduğunu düşünüyor. Ancak bizim hazırlığımız var bu konuda” sözlerini kullandı.

2 MEVKİİ DE OYNUYOR

Atiker Konyaspor'un, Lorient'ten transfer ettiği  Moryke Fofana bu sezon Fransa 1.Lig, Fransa Lig Kupası ve Fransa CFA Grup A'da 10 maça çıkarken 1 gol ve 1 asist yaptı. 25 yaşındaki  Fildişi-Sahili futbolcu 639 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Moryke Fofana, hem sol kanatta hemde forvet mevkiinde görev yapıyor.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum