Moraller sıfıra indi

Moraller sıfıra indi

Takviyelere rağmen ikinci yarıda da başarısız bir performans sergileyen Konyaspor’da, Bucaspor yenilgisi şok etkisi yaptı. Yönetimde Ziya Doğan gitsin mi kalsın mı? tartışılması yapılıyor

Konyaspor kan kaybetmeye devam ediyor. Ligin ilk yarısını 14 puanla tamamlayan, ikinci yarıda da yapılan takviyelere rağmen oynadığı 4 maçta sadece 1 puan alabilen Konyaspor’da Bucaspor yenilgisi tam bir hayal kırıklığına neden oldu. Hakemin de kötü bir yönetim gösterdiği maçta, evsahibi karşısında vasatın üzerine çıkamayan Konyaspor’da yönetim, Ziya Doğan konusunu masaya yatırdı. Konyaspor’a hiçbir şey veremeyen ve takımın içine adete dinamit koyan Ziya Doğan konusunda yönetimin vereceği karar merakla beklenirken, yeşil-beyazlılar hafta sonunda oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün başlayacaklar.
BARBAROS:HENÜZ HERŞEY BİTMİŞ DEĞİL
Bucaspor karşısında özellikle 10 kişi kaldıktan sonra iyi bir geri dönüş yaptıklarını, beraberliği yakalayıp galibiyet golünü ararken şanssız bir şekilde kaybettiklerini söyleyen Barbaros Bahadır Barut, her şeyin bitmediğini ve bir seri yakalayarak alt sıralardan kurtulacaklarını ifade etti.
Kazanmak için çıktıkları Bucaspor maçında oyunun hemen başında mağlup duruma düştüklerini ve 10 kişi kalan rakip karşısında ilk yarıda kendlerine gol için gerekli pozisyonları yakalayamadıklarını belirten Barbaros Bahadır Barut, "İzleyenler adına iyi bir maç oldu. 5 gol, 3 kırmızı kart, 1 penaltı ve pozisyonlar. Ama tabiki kaybettiğimiz için üzgünüz. 2-0 mağlup duruma düşüp 10 kişi kaldıktan sonra farkın açılmasını bekleyenlere en güzel cevabı bulduğumuz gollerle verdik ve skoru 2-2'ye getirdik. Robak'ın kafa vuruşunda 3.golü bulsak maç daha farklı olurdu. Ama futbol şansı dedikleri bu olsa gerek. Aynı pozisyonda dönen top kalemizde gol oldu. 3-2'lik skora ve sayısal olarak rakipten eksik kalmamıza rağmen son düdüğe kadar beraberliği kovaladık. Fakat olmadı. Kazanmamız en kötü ihtimalle puan almamız gereken bir maçtan istemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Daha henüz her şey bitmiş değil. Geçtiğimiz senelerdeki bir Kasımpaşa örneği gibi peş peşe maçlar kazanarak Konyaspor'u hak etmediği yerden uzaklaştıracağız. Buna herkes inansın" dedi.
PETER:KÖTÜ GİDİŞE SON VERECEĞİZ
Bucaspor karşısında 2-0 geriye düşmelerine ve 10 kişi kalmalarına rağmen peş peşe buldukları gollerle eşitliği yakaladıklarını, üstünlük golünü bulacakları anda talihsiz bir şekilde yenilen golle maçtan puansız ayrıldıklarını belirten Slovak oyuncu Peter Grajciar, kötü gidişe İstanbul B.Ş.Bld.Spor karşısında son vereceklerini söyledi. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Bucaspor karşısında oyuna yenilen golle 1-0 mağlup başladıklarını söyleyen  Peter Grajciar, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra sayısal anlamdaki üstünlüğümüzü pozisyon üstünlüğüne yansıtamadık. Kazanmayı çok istiyorduk, en azından kaybetmemeliydik. İkinci yarıya hızlı başladık. Golü bulmak adına sabırsızdık ve rakip kaleye yüklendik. Gol aradığımız bir anda gelen penaltı ve kırmızı kart ile hem 10 kişi kaldık hem de 2-0 mağlup duruma düştük. Bu bizi daha da hırslandırdı ve peş peşe bulduğumuz gollerle skoru 2-2'ye getirdik. Maçın kader anı ise Robak'ın kafa vuruşunda kalecinin net bir golü önlemesi ve dönen topun kalemizde gol olmasıydı. Talihsiz bir gol yedik. Sonrasında yeniden beraberlik için bastırdık. Böyle bir anda 9 kişi kaldık. Her şete rağmen uzatma dakikalarında Tazemeta'nın pozisyonu golle sonuçlanmış olsa yine beraberlik olabilirdik. Kötü başlayıp geri dönüşü gerçekleştirdiğimiz maçı kötü bir sonuçla mağlup olarak kapattık. Önemli bir avantaj kaybettik. Bunun bilincindeyiz. Ama pes etmedik ve İstanbul B.Ş.Bld.Spor maçıyla bir çıkış yakalayarak alt sıralardan kurtulacağız. Buna biz inanıyoruz herkesin de inanmasını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.