Mobil 1 Center Konya’da ilk şubesini açtı

Mobil 1 Center Konya’da ilk şubesini açtı

Mobil 1 Center’ın Türkiye’de 40. Konya’da ilk şubesi düzenlenen tören ile açıldı.

Anadolu Sanayi’nde bulunan Mutlu Toyota Özel Servisi bünyesinde açılan Mobil 1 Center’ın tanıtım törenine Mutlu Toyota Özel Servisi sahibi Ersin Demir, ExxonMobil Türkiye Genel Müdürü Michel Gouzerh ve Türkiye Pazarlama Müdürü Gamze Bozkurt ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende ilk olarak söz alan Mutlu Özel Servisi İşletme Müdürü Yusuf Barış, “Kısa zamanda çok yol aldık. 100 metrekare alanda işe başlayıp bugün 2 bin metrekare alanda hizmet veriyoruz. Konya halkına hizmetten ödün vermiyoruz. Mekanik grubunda Toyota otomobil grubu, boya grubunda ise tüm otomobillere hizmet veriyoruz. 9 filo 19 sigorta şirketi ile ortak çalışıyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan Yağsan Satış Koordinatörü Ahmet Başbahçıvan da, “1965’te başladığımız mobil yağ maceramıza eylül ayından itibaren Mobil1 markası ile devam etmekteyiz. Birlikteliğin uzun süreçle olmasını diliyoruz. Desteklerini esirgemeyen Ersin Bey’e teşekkür ediyorum." 

Daha sonra kürsüye ExxonMobil Türkiye Genel Müdürü Michel Gouzerh ve Türkiye Pazarlama Müdürü Gamze Bozkurt çıktı. Gouzerh ve Bozkurt da yaptıkları konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Çok mutluyuz. emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. ExxonMobil çok büyük bir şirket dünyanın her tarafında 100’den fazla ülkede hizmetimiz var. 110 yılı aşkın bir süredir Türkiye’de hizmetteyiz. Binek otomobiller olan markamız Mobil1 ile de 40 yılı aşkın bir süredir hizmet veriyoruz. Konya’da ilk olan Mobil 1 istasyonumuzda sadece yağ değişimi değil, 10 nokta araç kontrolü yapılmaktadır.”

Konuşmaların ardında açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. 

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

img_3183.20160409105744.jpg

img_3225.jpg

img_3169.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.