Mısır Uyruklu Gemicide Ebola Virüsü Şüphesi

Mısır Uyruklu Gemicide Ebola Virüsü Şüphesi

Hatay’ın İskenderun ilçesine yurt dışından deniz yolu ile geldiği tespit edilen Mısır uyruklu bir gemi personeli yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi’nde karantinaya alındı. İskenderun Limanı’nda demirleyen...

Hatay’ın İskenderun ilçesine yurt dışından deniz yolu ile geldiği tespit edilen Mısır uyruklu bir gemi personeli yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi’nde karantinaya alındı.

İskenderun Limanı’nda demirleyen gemide işçi olarak çalışan Mısır uyruklu Abdelal Ali Ahmed Mossad, (26) yüksek ateş şikayetiyle fenalaşınca ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. İşçinin Mısır uyruklu olduğunu öğrenen hastane doktorları ilk etapta ateşini, düşürmeye çalıştılar. Hastanın ateşinin düşmemesi üzerine ebola virüsünü göz önünde bulunduran doktorlar, Abdelal Ali Ahmet Mossad’ı intaniye bölümünde karantina altına aldı. Hastanın karantinaya alınmadan önce filmi de çekildi. Hastane personel ve doktorlara tedbir amaçlı maske dağıtıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.