Milliler bugün Kanada yolcusu

Milliler bugün Kanada yolcusu

Gençler Dünya Şampiyonası hazırlıklarını Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda tamamlayan Tekvando Milli takımı bugün Kanada'ya gidiyor.

Gençler Dünya Şampiyonası hazırlıklarını Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda tamamlayan Tekvando  Milli takımı bugün Kanada'ya gidiyor. Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası hazırlıklarını şehrimizde gerçekleştiren Türkiye Tekvando Milli Takımı çalışmalarını tamamladı. 18-22 Kasım tarihleri arasında Kanada da yapılacak Dünya Gençler Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek milli takımımız çalışmalarını Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda gerçekleştirdi.

Tekvando Milli takım kampında 10 erkek 10 kız toplam 20 sporcu yer aldı. Çalışmalarına 15 Ekim tarihinde başlayan milli takım hazırlıklarını iki etap halinde gerçekleştirdi. Kanada da düzenlenen şampiyona öncesi ilk hazırlık kampını iki etap halinde yapmayı planlayan milli takım ikinci etap için Ankara'yı düşünmüştü. Ancak ikinci etap çalışmalarını da Konya da devam ettirme kararı alan Federasyon yetkilileri çalışmaların tamamını şehrimizde Selçuklu Belediyesi tesislerinde yaptı. Tekvando milli takımı 10 Kasım tarihinde şehrimizden ayrılacak ve Kanada'ya gidecek.Gençler Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek milli sporcularımız arasında Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünden Ayşe Nur Özcan da yer alıyor. Bu önemli organizasyonda görev alacak olduğu için büyük heyecan yaşayan genç sporcu şampiyonada şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını söyledi. Yaklaşık üç yıl önce Selçuklu Belediyesi spor okullarından tekvando takımına alınan Ayşe Nur Özcan ilk kez katılacağı böylesine büyük bir organizasyondan madalya ile dönmeyi çok istediğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.