Milli Savunma Bakanı Yardımcısı Yardımcı Tayland’da

Milli Savunma Bakanı Yardımcısı Yardımcı Tayland’da

Milli Savunma Bakanı Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı ve Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Sedat Güldoğan, Tayland’ın başkenti Bangkok’a geldi.

Milli Savunma Bakanı Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı ve Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Sedat Güldoğan, Tayland’ın başkenti Bangkok’a geldi. Türk yetkililer, Bangkok’ta 4 – 7 Kasım günleri arasında düzenlenecek savunma fuarına katılacak.

Yardımcı ve Güldoğan, Bangkok havaalanında Türkiye'nin Bangkok Büyükelçisi Osman Bülent Tulun tarafından karşılandı. Türk heyeti ziyaret çerçevesinde ayrıca resmi temaslarda da bulunacak.

Bangkok, 4 - 7 Kasım günleri arasında Uluslararası Savunma ve Güvenlik Fuarı'na ev sahipliği yapacak. Silahlar, güvenlik sistemleri ve iletişim cihazlarının bir arada bulunacağı fuarda ziyaretçilere en son ürünler sunulacak. 14 bin metrekarelik İmpact Fuar Merkezi'nde düzenlenecek fuara 36 ülkeden 270 şirket katılacak. Türkiye'nin önde gelen 15 savunma sanayi firması da fuarda ürünlerini tanıtacak.

Açılışı yarın yapılacak fuarda 4 gün boyunca çeşitli seminerler düzenlenecek ve katılımcılara güvenlik teknolojileri hakkında bilgi verilecek. Fuarın açılışını Tayland Başbakanı ve Savunma Bakanı Yingluck Shinawatra tarafından gerçekleştirilecek.

Tayland Uluslararası Savunma ve Güvenlik Fuarı, Asya'nin en önemli askeri ve iç güvenlik etkinliklerinden biri olarak görülüyor.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.