Onur Akademi'nin ikinci şubesi Yazır'da açıldı

Onur Akademi'nin ikinci şubesi Yazır'da açıldı

Onur Akademi Özel Öğretim Kursu, Şafak Şubesi’nden sonra, Selçuklu Yazır’daki ikinci şubesi düzenlenen açılış töreniyle eğitime başladı.

Açılışta konuşan Onur Akademi Özel Öğretim Kursuları Kurucu Müdürü Onur Sağır 2020 yılında eğitim hizmetine başladıklarını belirterek, “Konya Selçuklu’da 2020 yılında eğitim hizmetine başladık. Covit salgınında acılı bir süreç yaşadık. Yılmadık, çalıştık. Öğrencilerimizin eğitimden geri kalmaması için elimizden geleni yaptık.

whatsapp-image-2024-08-05-at-10-08-12-2.jpeg

Bugün de ikinci şubemizi yine Selçuklu Yazır’da hizmete açtık. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere, eşime, aileme, eğitimci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onur Akademi Özel Öğretim Kursları olarak şehrimizdeki eğitim hizmetlerinin kalitesinin artmasına katkı sunmak amacındayız” dedi.

whatsapp-image-2024-08-05-at-10-08-12-1.jpeg

Onur Akademi Özel Öğretim Kursları Eğitim Koordinatörü Fazilet Çakır ,“Bugün, burada yeni bir eğitim yuvasının açılışını yapmak üzere bir araya geldik. Eğitimin gücüne inanan ve geleceğimizi aydınlatacak bireylerin yetişmesine katkıda bulunacak bu güzel mekânın kapılarını sizlerle birlikte açmak, benim için büyük bir onurdur. Bugün açılışını yaptığımız bu kursumuz, öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olacak. Burada, öğrencilerimiz en iyi öğretmenlerle, en modern eğitim teknikleriyle ve samimi bir öğrenme ortamında buluşacaklardır. Hep birlikte çalışarak, başarı hikâyeleri yazacaklarına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle, öğretmenlerimize, çalışanlarımıza, destekçilerimize ve bu güzel projeye inanan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Selçuklu Yazır’daki ikinci şubemizin, tüm öğrencilerimize ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Her bir öğrencimizin burada başarılı ve mutlu yıllar geçirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle, okullarımızdan da destek alarak maddi durumu yetersiz fakat akademik seviyesi yüksek olan 4 öğrencimize, kurumumuzda ücretsiz eğitim desteğini sağlayacağımızın buradan duyurusunu yapıyoruz. Hepinize katılımınız için teşekkürlerimi sunuyorum.”

whatsapp-image-2024-08-05-at-10-08-12.jpeg

Açılış törenine Onur Akademi Özel Öğretim Kursları Kurucu Müdürü Onur Sağır, ailesi, Eğitim Koordinatörü Fazilet Çakır, ABK Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Anadolu’da Bugün Gazetesi Sahibi Ahmet Baydar, Kale Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çelik, Çınar Özel Öğretim Kurusu Kurucu Müdürü Muhsin Yaşar, eğitim camiası, öğrenci velileri, öğrencilerle davetliler katıldı. Konuşmaların ardından yapılan duadan sonra Onur Akademi Özel Öğretim Kursularının Selçuklu Yazır’daki ikinci şubesinin açılış kurdelesi kesilerek, eğitim hizmetine başladı.

Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.