Milli motosikletçiler İtalya'da piste çıkacak

Milli motosikletçiler İtalya'da piste çıkacak

Milli motosikletçilerden Toprak Razgatlıoğlu Dünya Superbike Şampiyonası'nın, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu ise Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya etabında gaza basacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonundan (TMF) yapılan açıklamaya göre, dünyanın en prestijli motosiklet yarışlarından Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası'nda (WSSP) dördüncü ayak yarışları 14-16 Haziran tarihlerinde Misano kasabasındaki Marco Simoncelli Pisti'nde yapılacak.

TMF Milli takımlar kaptanı Kenan Sofuoğlu koordinesinde hazırlıklarını tamamlayan Toprak, Bahattin ve Can, Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport Şampiyonası'nda kürsüye çıkmak için mücadele edecek.

ROKiT BMW Motorrad Dünya SBK Takımıyla şampiyonluğu hedefleyen Toprak Razgatlıoğlu, 14 Haziran Cuma günü serbest antrenmanlara, 15 Haziran Cumartesi günü de TSİ 15.00'de ilk yarışına çıkacak.

Şampiyon motosikletçi, 16 Haziran Pazar günü ise TSİ 12.00'de superpole yarışında TSİ 15.00'te ikinci ana yarışta podyuma çıkmak için ter dökecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.