Milli Görüş’ün farkı ortada

Milli Görüş’ün farkı ortada

Saadet Partisi Çataltömek Seçim İrtibat Bürosu açılışında konuşan SP Karatay Belediye Başkanı Mehmet Şen, halkın yeniden Milli Görüş belediyeciliği hizmetlerinin istediğini söyledi

Saadet Partisi Çataltömek Seçim İrtibat Bürosu açıldı. Açılışta konuşan Saadet Partisi Karatay Belediye Başkanı Mehmet Şen,  “Mahalle sakinleriyle irtibata geçebilmek için, yapacağımız hizmetleri daha iyi anlatabilmek için Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı olarak Çataltömek seçim irtibat büromuzu açmış bulunmaktayız. Burada sadece seçim çalışmalarımızı değil, geçmişte yapmış olduğumuz hizmetleri de eksiğiyle fazlasıyla anlatmamız gerekmektedir” dedi. “Seçimlerde geriye dönüş imkânı yok” diyen Şen, şunları söyledi: “Halkın önüne 5 yılda bir sandık konulmakta ve gerek milletvekilliği gerekse belediye başkanlığı noktasında halkımız önüne konulan adaylardan birini seçerek oyunu kullanmış oluyor. Onun için seçimler büyük önem arz etmektedir.”
Seçimlerde halkın verilen vaadleri, projeleri incelemesi gerektiğini söyleyen Şen, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Özkafa ile görev yaptığımız dönemlerde bizleri tanıyan kısmen vatandaşlarımız vardır. Hamdolsun görev yaptığımız 15 yıl içerisinde hiçbir zaman halkımızdan ve öz benliğimizden kopmadık. İktidarlar gün geçtikçe yıpranırlar ve yıpranmayla yüz yüze olurlar. Ama gördüğünüz gibi bizler 15 yıl sonra yeniden sizlerle birlikteyiz” dedi.
HALK GERÇEĞİN FARKINDA
2004 yılındaki yerel seçimlere değinen Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, “Bizler 2004 yılında yapmış olduğumuz yanlış icraatlarla veya eksikliklerle seçimleri kaybetmedik, bildiğiniz gibi 2004 yılında Türkiye genelinde esen bir rüzgar sonucunda belediye hizmetlerimize ara verdik Bu geçen süre içerisinde belediye hizmetlerinde daha ucuza yapılması gerekenler ne yazıktır ki daha pahalıya yapılmış ve halkımızın cebinden daha fazla para çıkmıştır. Tabiî ki bu konuda söylenecek fazla bir söz yoktur. Sonuçta belediye resmi bir kurumdur ve alınan kararlar harfiyen uygulanır. Ancak şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki, bizler hiçbir zaman halkımızın cebinden fazla para almayı düşünmedik. Bunu da halkımız bizim zamanımızdaki oranlarla şimdiki oranları karşılaştırdıklarında rahatlıkla aradaki farkı görebilirler” ifadelerini kullandı.
MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYELERİ EN İYİ HİZMETLERİ VERDİ
5 yıl boyunca iktidar partisinin yeterli hizmetleri yapamadığını savunan Şen, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Biz Milli Görüş belediyeleri ile 15 yıl süre içerisinde 11 ay haricinde hiç çalışma olanağı bulamadık. Ama gördüğünüz gibide gerek Büyükşehir de gerekse Karatay da en kaliteli hizmetleri en ucuza mal ederek sizlere hizmet olarak sunduk. Size tek bir örnek verecek olursak Mustafa Özkafa ile ilk olarak Karatay da başlayan kooperatif hizmetlerini bizim zamanımızda da devam etti şimdi bu arkadaşlarda devam ettirdiler. Şu an Karatay Belediyemizin tanıtım broşürüne baktığımız zaman bizim zamanımızda ki okuma salonları isimleri değiştirilerek emekli konakları yapılmış, bizim zamanımızdaki hobi bahçeleri de sanki yeni yapılmış gibi yeniden tanıtım broşürüne konulmuş. Soruyorum sizlere burada fark nerededir. Mustafa Özkafa zamanında yapılan İstiklal Konutlarını bizler devam ettirdik ve bizzat benim de bulunduğum ihalede satıldı. Bizler bu işleri yaparken halkımızla birebir istişareler yaptık, bu işlerin ehilleri ile yaptık ve en kaliteli hizmeti en ucuza yaptık.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.