Milli Görüş özlemi

Milli Görüş özlemi

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Saadet Partili Belediye Başkan Adayları, halkın Milli Görüş yönetimine olan özleminin arttığına dikkat çekti

Saadet Partisi seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, dün Mevlana Çarşısı esnafının sorunlarını dinledi. Sokakların ilgisinden memnun olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa,  halkın Milli Görüş yönetimine olan özlemin arttığına dikkat çekti. Çalışmalarının yüksek tempoda devam edeceğini bildiren Özkafa, vatandaşlardan destek istedi.

GARİPLERİN BABASI
Seçim çalışmalarına mahalle ve esnaf ziyaretleri ile devam eden Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen de halkın ilgisinden memnun. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ile Mevlana Çarşısı esnafını gezen Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Belediye başkanlığı döneminde yoksullara ve yetimlere yaptığı hizmetlerle anılan, yoksul vatandaşların “Gariplerin babası” olarak isimlendirdiği Mehmet Şen, yeniden göreve gelmeleri halinde Karatay’da aç ve açıkta hiç kimsenin kalmayacağını söyledi.
KENTİN EKONOMİSİNİ CANLANDIRDIK
Piri Mehmet Paşa Çarşısını da ziyaret eden Saadet Partili adaylar, esnafın sorunlarını dinledi. Özkafa, kendi döneminde Konya ticaretine çeşitli alış veriş merkezlerini kazandırarak kentin ekonomisine büyük katkılar sağladıklarını söyledi. Yatırım yaptıklarını ve yatırımları satmadıklarını ifade eden Özkafa, göreve gelmeleri halinde hizmetlerinin fark edileceğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.