Milletvekilleri incelemelerde bulundu

Milletvekilleri incelemelerde bulundu

AK Parti Aksaray milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun ve İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ve Merkez İlçe Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte Aksaray Devlet Hastanesinde incel

AK Parti Aksaray milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun ve İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ve Merkez İlçe Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte Aksaray Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.
     Yoğun bakım ünitesini gezerek Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Yordam ve Hastane Müdürü Sait Çelebi'den bilgi alan milletvekilleri yeni yoğun bakım bölümünün hizmete girmesi ile birlikte Aksaray Devlet Hastanesinin büyük bir eksikliğinin giderileceğini söyledi.
     Milletvekili Ali Rıza Alaboyun ve İlknur İnceöz yaptıkları açıklamada yeni yoğun bakım ünitesinin 40 yatak kapasitesine ulaşacağını, il dışı sevklerin yapılmasına gerek kalmadan hastaların Aksaray'da tedaviye devam edeceğini belirttiler.
     Hastane Başhekimi Opr. Dr. Mustafa Yordam ve Hastane Müdürü Sait Çelebi'de yaptıkları açıklamada, yoğun bakım ünitesi için verdikleri destekten dolayı milletvekillerine ve İl Başkanına teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.