Milletvekili Yetiş: Küçük Esnaf, Askeri Birlikle Rahatlayacak

Milletvekili Yetiş: Küçük Esnaf, Askeri Birlikle Rahatlayacak

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulundu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Yetiş, "Adıyaman’a gelecek olan askeri birlik ve hemen hemen aynı dönemde açılışı yapılacak olan Nissibi Köprüsü ile birlikte küçük esnafımız ekonomik olarak rahatlayacaktır. Bugün esnafımızdan dinlediğimiz sorunları en kısa sürede çözmek için elimden geleni yapacağım.” dedi.

    Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ziya Yağar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Yetiş, esnafın yaşanan küresel ekonomik krizlerden daha az etkilenmesi için hükümet tarafından sürekli tedbir alındığını söyledi. Küçük esnafın ekonominin emniyet sübabı olduğunu belirten Yetiş, esnafın sorunlarının çözümü için çabaladıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Esnafımız temel bazı sorunlarla ilgili sıkıntılarını dile getirdi. Anlık çözülebilecek bazı sorunlarla ilgili gerekli mercileri hemen arayarak sorunları bildirdik. Esnafımızın sorunlarını kendi sorunlarımız olarak görüyoruz. İstihdamda çekirdek ödevi gören küçük sanayi sitesi esnafımızın ekonomik olarak kalkınması, ilimizin kalkınmasında büyük bir etki oluşturmaktadır." diye konuştu.

    Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yağar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sorunlarının tespiti için gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti. Esnaf ziyaretine AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.