MHP’li adaylar esnaf ziyaretinde

MHP’li adaylar esnaf ziyaretinde

Seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partili adaylar, Konyanın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. MHP İl Başkanı Ali Yücel, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay ve Selçuk Belediye Başkan Adayı Mustafa Sırrı Demirel, Kamyon Garajı ve V

150 İŞYERİNDEN SADECE 5’İ ÇALIŞIYOR
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, “Esnafın durumu perişan, 1 haftadır sadece esnaf ziyareti yapıyoruz. Zafer sanayi 150 dükkandan 2 dökümcü bir kaportacı bir boyacı çalışıyor, geri kalan 145 esnaf kabuğuna çekilmiş durumda, bu durum Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizi çok üzüyor. Ancak, üzülmek yeterli değil bizim buna çare olmamız gerekiyor” dedi.
DÜKKAN KİRALARI YARIYA İNECEK
Esnafın içinde bulunduğu zor durum için belediye imkanlarını seferber edeceklerini dile getiren Çay, “Belediye gelirleriyle ilgili vergileri ve belediyelerin sahibi olduğu dükkan kiralarını yarı yarıya indireceğiz. Örneğin Kamyon Garajı’nda demirden sac levhalardan dükkanlardan 150 lira kira alıyorlar. Ardiyelerin metrekaresi iki buçuk liraya kiralanıyor. Biz bu kiraları yarıya indireceğiz” diye konuştu.
29 MART’TA AKP TARİH OLACAK
Sanayilerde olduğu gibi şehir merkezlerindeki işletmelerde de durumun farklı olmadığını ifade eden Çay, “Bir kriz var ve her geçen gün kötüye gidiyor. Bu krize çare 29 Mart yerel seçimleridir. Sandıktan Milliyetçi Hareket Partisi’nin çıkması halinde erken seçimin önü açılacak ve AKP tarihteki yerini alacak” şeklinde konuştu. Konya’daki tüm belediyelerde iddialı olduklarını kaydeden Çay, “Konya’da Büyükşehir dahil 4 merkez ilçe belediyelerini alacağız” ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.