‘MHP, Türkeş’in idealleri doğrultusunda yürüyor’

‘MHP, Türkeş’in idealleri doğrultusunda yürüyor’

Partisinin kurucu lideri Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 26. yıldönümünde açıklama yapan MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, merhum Türkeş’in emaneti olan İlay-ı Kelimetullah davasının dimdik ayakta durduğunu söyledi

MHP ve Ülkü Ocakları'nın merhum Alparslan Türkeş'in iki büyük eseri olduğunu anımsatan Başkan Yaman, “MHP ile Ülkü Ocakları emin ellerdedir, ehil yüreklere teslimdir, hiçbir fitne/fesat eğilimin tarihi duruşumuza ve ülkülerimizin onuruna zarar vermesine fırsat verilmemektedir” açıklamasında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin merhum Alparslan Türkeş’in idealleri doğrultusunda siyasi arenadaki kararlı yürüyüşünün sürdüğünü vurgulayan Yaman, “Partimiz bugün milletimizin gönlünde taht kurmuş, herkesin takdirini kazanmıştır. Merhum Başbuğumuzun Türk-İslam ülküsünü özümsemiş partimiz, bu uğurda ülke ve ülkülerinden taviz vermeden, yılmadan, yıkılmadan, Türk milletine hizmet yolundan asla sapmayacaktır” dedi.

14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nin yapılacağını hatırlatan Yaman, “Merhum Başbuğumuz hayatı boyunca yolundan sapmamış, davasından vazgeçmemiş, imanlı ve inançlı bir şekilde Türk-İslam ülküsüne emanetini teslim edene dek sahip çıkmıştır. Evlatları olarak bizlere miras bıraktığı bu kutlu yürüyüşü anlamak, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhur İttifakı’nın kazanacağı zaferin ne kadar önemli olduğunu da ortaya koyacaktır. Ülkülerimizle daha ileriye gitmek için, merhum Başbuğumuzun “Türk Devletinin yenilmez, zinde hayat gücü ve Türk Milletinin teminatı ve istikbali gençliktir.” sözünden hareketle, Türk gençliğine büyük görevler düşmektedir. 14 Mayıs seçimleriyle Türkiye’miz, Başbuğumuzun işaret ettiği Türk gençliğiyle yeni hedeflere koşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 26. yıldönümünde merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e, dava şehitlerimize, fani hayattan göç etmiş değerli Ülküdaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum