MHP Teşkilatından Bahçeliye destek geldi

MHP Teşkilatından Bahçeliye destek geldi

Aksarayda MHP Daraltılmış Bölge Toplantısında 4 il ortak basın açıklaması yaparak Devlet Bahçeliye kesintisiz destek kararı aldı.

MHP Aksaray İl Teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Reşat Doğru, MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, MHP Aksaray İl Başkanı Rıfkı Karabatak, MHP Nevşehir İl Başkanı Serkan Bedirthanoğlu, MHP Kırşehir İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin ileçeşitli yönetsel görevlerde bulunan 150 partili katıldı. Yakşalık 4 saat süren istişare toplantısı öncesi partililer Aksaray İl Başkanlığı’nda ortak deklarasyon yayınlayarak MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi 4 Kasım’da yapılacak olan 10. Olağan Büyük Kurultayda desteklediklerini ilan ettiler.
Ortak basın açıklamasını yapan Aksaray İl Başkanı Rıfkı Karabatak, ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini ifade ederek büyük kurultayda bir liderlik sorunu görmediklerini ifade ederek Dr. Devlet Bahçeli’yi kesintisiz destekleme kararı aldıklarını ilan ettiklerini beyan etti.
İl Başkanı Hakan Er, “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’nin birer sıra neferi olarak, ülkücülük idealinin bu topraklarda mutlaka iktidarla taçlanacağına kuşkumuz olmadan, mücadelemize aralıksız devam ediyoruz. Böylesine kutsal bir mücadelede teferruatları tartışmak, kişilerin davranışlarını sorgulamak gibi bir lüksümüz hiç olmadı, olmayacak! MHP’de hiçbir zaman liderlik sorunu olmadığı kanaatindeyiz. Üstelik aksini iddia ederek yola çıkanların bu davayı küçülttüğünü, bu davayı yok saydığını dahası kişisel hesaplarını partinin üstünde tuttuğunu düşünüyoruz. Bunun için bu davanın mutlak ve ebedi bir liderliği vardır. Bu lider sadece bizim için değil, bu davaya umut bağlamış milletimizin lideri olan Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir” dedi.
İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.