MHP Selçuklu, Selçukluyu geziyor

MHP Selçuklu, Selçukluyu geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Teşkilatı Merhabayı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Teşkilatı Merhaba’yı ziyaret etti. Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ile bir süre sohbet eden MHP Selçuklu Yöneticileri, Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette MHP Selçuklu İlçe Başkanı Oğuz Çiftçioğlu, Başkan Yardımcısı Yavuz Kibrit, Yönetim Kurulu Üyeleri Şahmettin Akçay, Ali Delikanlı, İlçe Sekreteri İsmail Acar, Sekreter Yardımcısı Mehmet Köroğlu ve Muhasip Üye Sefa Doğru hazır bulundu.

MHP’nin demokratik bir parti olduğunu, siyasi partilerin genelinde ise demokrasi kültürünün tamamen yerleşemediğini söyleyen MHP Selçuklu İlçe Başkanı Oğuz Çiftçioğlu, “Biz, teşkilat olarak demokrasinin gereğini yapıyoruz. MHP Konya İl Başkanı Hasan Kaya oldu. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye rağmen İl Başkanımızın Hasan Kaya olması, MHP’nin demokratik olduğunun göstergesidir” dedi.

MHP Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Oğuz Çiftçioğlu, “Bizim işimiz sahada çalışmaktır. Biz bunun gereğini yapıyoruz. İlçe, belde, mahalle, köy demeden tek tek geziyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerini, sorunlarını, dertlerini, hüzünlerini, sevinçlerini paylaşıyor, her an yanlarında olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.