MHP Meramdan Recep Konuka ziyaret

MHP Meramdan Recep Konuka ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanı Sabit Atabey ve yönetim kurulu üyeleri, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuku ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanı Sabit Atabey ve yönetim kurulu üyeleri, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’u ziyaret etti. Sabit Atabey, göreve geldikten sonra kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını, ülkenin ve Konya’nın kalkınmasında gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etmek amacıyla ziyaret ettiklerini, Recep Konuk ziyaretinin de bu kapsamda gerçekleştirildiğini belirtti. Anadolu Birlik Holding’in yaptığı çalışmaların Konya için övünç kaynağı olduğunu belirten Atabey, Recep Konuk’a başarılarının devamını diledi. 

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk ise “Yıllar önce dilimizde slogan olan ‘Türkün Şanlı Bayrağını Moskovaya asacağız’ söylemini bugün holding bünyesinde yapmış oldukları ticari ihracatlarla Rusya’ya, Çin’e ve dünyanın birçok ülkesine ürünlerini pazarladıklarını, Türkün şanlı bayrağını ekonomi adına dalgalandırdıklarını ve ihracattan elde ettikleri dövizi Konya halkının ve Konya pancar üreticisinin huzurlu ve rahat bir yaşam sürmesi adına kullandıklarını dolayısıyla Konya ve Türkiye ekonomisine katkı sağladıklarını ifade etti.

Yüce Allah’ın rızasını kazanmak için halka hizmet etmek istediklerini ve çalışmalarının bu düsturla devam edeceğini ifade eden Konuk, MHP Meram İlçe Başkanı Sabit Atabey’in teşkilatlardaki başarısının devam edeceğine inandığını sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.