MHP Meram Adayı Açıkel’den Akviranlılara ziyaret

MHP Meram Adayı Açıkel’den Akviranlılara ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel seçim çalışmaları kapsamında Akviranlılar derneğini ziyaret etti.

Akviranlılar derneği üyeleri ile bir araya gelen Açıkel, Meram bölgesine yapmayı planladığı projeleri anlattı. Meram için dokuz proje hazırladıklarını belirten Açıkel göreve gelmeleri halinde dokuz projenin de hemen hayata geçirileceğini söyledi. Özellikle Meram kent merkezi ve Meram toplulaştırma projelerinin önemine değinen Açıkel, Konya’nın Büyükşehir olmadan önceki merkezinin Meram olduğunu ancak Meram’ın bu gün kendi ilçe merkezinin bulunmadığını söyledi.
Meram’a öncelikle bir kent merkezi yapacaklarını belirten Durmuş Ali Açıkel, kent merkezinde belediye binası, idari hizmet birimleri, kaymakamlık binası ve diğer hizmet birimleri, toplantı, düğün gibi aktivasyonların yapılacağı salonların yapılacağını söyledi. Meram toplulaştırma projesi kapsamında da Konya’ya yakın mahallelerde hızlı bir şekilde kentsel dönüşüm çalışmalarının yapılacağını dile getiren Açıkel bu kapsamda merkez sayılabilecek Aydoğdu, Çaybaşı, Uzun Harmanlar, Kalfalar ve Kurtuluş gibi mahallelerde imar planlarının şehrin genel dokusuna uygun ve halkın lehine yeniden ele alınacağını söyledi. Akviranlalır Derneği üyeleri de ziyaretten duydukların memnuniyeti dile getirdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.