MHP meclis üyelerini Şahane Restoran’da tanıttı

MHP meclis üyelerini Şahane Restoran’da tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Teşkilatı önceki akşam il genel meclisi ve belediye meclis üye adaylarını tanıtmak ve muhtarlarla kaynaşmak için tanıtım ve kaynaşma toplantısı düzenledi.

Şahane Restoran’da düzenlenen programa MHP İl Başkanı Ali Yücel, MHP Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel ve MHP Meram İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Vakiteci’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Ali Yücel Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yaklaşık olarak 6 yıl 4 aydan beri yönetimde olduğunu ancak, hiçbir başarı gösteremediğini ifade etti. Her gün yeni bir yolsuzluk haberi ile çalkalanan Türkiye’nin bunları hak etmediğini bildiren Ali Yücel, “Türkiye bunları hak etmedi. Bu kaderi değiştirmek için yola çıktık. Halkımızın desteğini alarak Türkiye’yi layık olduğu yere getireceğiz” diye konuştu. İktidarın yaptığı bir çok konuşmada halkı tehdit eder gibi bir tavır takınmasının da hiç hoş bir anlayış olmadığını söyleyen Ali Yücel, “Tehditle, baskıyla siyaset yapılmaz. Halka bu yaptıklarınızın karşılığını elbet 29 Mart seçimlerinde alacaksınız” dedi.

Meram Belediyesi için proje çalışmalarını tamamlayarak 9 temel proje ürettiklerini kaydeden MHP Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel de seçim sürecinde yaptıkları çalışmaları anlattı. Belediye çalışmalarında halkın onayını almak için muhtarlarla iç içe olacaklarını kaydeden Durmuş Ali Açıkel, sivil toplum kuruluşları ve uzmanlarla da görüşerek Meram’ın kaybettiklerini yeniden kazanacaklarını dile getirdi. Göreve geldiği zaman belediye kapılarının asla kapanmayacağına vurgu yapan Açıkel, “30 Mart sabahı sizin de desteğinizle belediyeleri devralacağız. Ardından da ilk 5 yılımızda Meram’ı herkesin yaşamak isteyeceği bir merkez haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

MHP  Meram İlçe Başkanı Hüseyin Vakiteci ise MHP Meram İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üye adaylarını tanıtmak için bir araya geldiklerini bildirdi. Konya’da devrim yaparak 3 hilali 30 Mart sabahında belediyelerde dalgalandırmayı hedeflediklerini kaydeden Hüseyin Vakiteci, “Meram’ın kaderiyle oynayanların miadı doldu. Şimdi sıra MHP’de” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.