MHP Konya'da kongre heyecanı yaşanacak

MHP Konya'da kongre heyecanı yaşanacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Ali Yücel ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek, 8 Nisan pazar günü yapılacak olan MHP Konya İl Teşkilatı Kongresi hakkında bilgi verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Konya İl Başkanı Ali Yücel ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek, 8 Nisan pazar günü yapılacak olan MHP Konya İl Teşkilatı Kongresi hakkında bilgi verdi.  Dedeman Otel'de gerçekleşecek kongrede Ali Yücel, Hasan Kaya ve Ali Açık’ın yarışacağını dile getiren Yücel, kongrenin demokrasi şöleni içerisinde geçeceğini söyledi. Kongreye MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılacağını dile getiren Ali Yücel, "Kongremiz bir yarış içerisinde geçecektir. Geçen yıl yapılan seçimin ardından il ve ilçe teşkilatlarında kongrelere gitmeye başladık. 2 yıl sonra yerel seçimler yapılacak. Bu kongrelerle daha da güçleneceğiz" dedi.

Enerjilerini tam manada sahaya yansıtmak istediklerini ifade eden Yücel, 5 haftadan bu yana yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. MHP olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerinin altını çizen Yücel, "İlçelerde yaptığımız seçim gezilerinde insanların büyük bir hoşnutsuzluk içerisinde olduğunu gördük. Biz muhalefet olarak üzerimize yapmak zorundayız. Türkiye'de yaşanan bir takım gelişmelerin arkasında küresel güçlerin olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu yüzden önemli olan milletin desteğini almaktır" diye konuştu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Arslan da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.