MHP, büyük kurultaya hazır

MHP, büyük kurultaya hazır

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Ali Yücel, 8 Kasım 2009 Pazar günü yapılacak MHP 9. Olağan Büyük Kurultayı hakkında bilgi verdi.

“Kurultayla kırk yıldır siyasetimizi bugünlere taşıyan milliyetçi-ülkücü irade yine tecelli edecek, partimizi yarınlara taşıyacak yönetim kadrolarının seçiminde belirleyici olacaktır” diyen Ali Yücel, bu kongrede ve sonrasında şekillenecek siyasal tablonun, ağır sorunlar altında ezilen ülkenin geleceğinde belirleyici olacağını vurguladı.

Yücel, “Çıkarcılık ile fedakârlığın, alabildiğine çarpıştığı ülkemizde, aziz milletimiz, özlediği Türkiye’ye Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarıyla kavuşacaktır. İnancımız bu yöndedir. Hedefimiz budur. Kongremize adına veren “Sonsuza kadar var ol Türkiye” ifadesi bu açıdan yalnızca bir temenni olarak kalmayacak, Türk milletinin ülkesi, devleti ve milletiyle ilelebet yaşamasının kararlılığını, inancını tüm dünyaya ilan edecektir” değerlendirmesini yaptı.

Ali Yücel açıklamasını şöyle sürdürdü: “9 Olağan Kongre ile birlikte; Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar var olmasını hedefleyen, Türk milletinin refah, huzur, esenlik ve bekasını ülkü edinmiş,

Milli gelecek vizyonuyla dünyayı ve Türkiye’yi başkent Ankara’dan okuyan, artık Türkiye’yi tek başına yönetmeye talip ve hazır olan bir siyasal hareketin, kırk yıllık mazisindeki vizyon, ilke ve çizgisini koruyarak oluşturacağı “parti programı” ile, bu anlayışı siyasal yapı içinde taşıyacak yeni bir “parti tüzüğü” de ele alınacak ve karara varılacaktır. Kurultay’da alınacak kararların Türk milletinin kutlu geleceğinde bir dönüm noktası olacağına inanıyorum. Kongremizin partimize, demokrasimize, milletimize hayırlı olmasını diliyor, tüm Konyalı aziz vatandaşlarımızı 8 Kasım 2009 Pazar günü yapılacak olan kongremize davet ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.