Mhp Balıkesir İl Bakanı Atıcı: Büyükşehir Şarkı Türküyle Devam Ediyor

Mhp Balıkesir İl Bakanı Atıcı: Büyükşehir Şarkı Türküyle Devam Ediyor

MHP İl Başkanı Nuri Argun Atıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un, seçimden önce kimseyi işinden etmeyeceği yönünde söz verdiğini belirterek, "Ama insanları işlerinden ettiler. Belediyeden 100 işçiyi işinden...

MHP İl Başkanı Nuri Argun Atıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un, seçimden önce kimseyi işinden etmeyeceği yönünde söz verdiğini belirterek, "Ama insanları işlerinden ettiler. Belediyeden 100 işçiyi işinden ettiler. 18 bin kişiye iş vereceklerini söylediler fakat vermediler. Peki ne yapıyorlar? Şarkı türküyle devam ediyoruz, şarkı türkü. Ürettikleri projelerin ne olduğu belli değil." dedi.

Partisinin Altıeylül ilçe binasının açılış törenine katılan İl Başkanı Atıcı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Törene MHP Altıeylül İlçe Başkanı İsmail Sönmez ve diğer bazı partililer de katıldı. Törende konuşan Atıcı, artık iktidar olmak istediklerini belirterek, buna hazır olduklarını bildirdi. Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğini ifade ederek, "Bizler demokrasiye, sandığa inanan insanlar olarak, her türlü fedakârlığı yapacağımıza söz veriyoruz. İktidar olmak istiyoruz. Bunun yapılanma şartlarını oluşturuyoruz. İktidar olmak için herkes kucak açıyoruz. Artık bu memleketteki insanların sabrı taşmıştır. Bu iktidara artık 'dur' demenin vakti gelmiştir, hattâ terbiye etmenin zamanı da gelmiştir. Bu ülke maalesef daha önceki seçimlerde gerekli terbiyeyi vermemiştir. Türk insanının kafasını karıştırdılar, biz de bu insanlara doğruyu anlatmaya çalışacağız." dedi.

Başkan Uğur'a yönelik sert eleştirilerde de bulunan MHP İl Başkanı Atıcı, su zammı ve seçimden önce verilen sözleri hatırlattı. Büyükşehir Belediyesi'nden bayramdan önce 100 işçi çıkarıldığını belirterek, şunları kaydetti: "Bu insanın durumunu düşünmenizi istiyorum. Sözlerini unutmadık. Biz bunların zulümlerini asfalt parasında gördük. Zihniyet yine aynı. Belediye, su parasında acımasızca rakamlar koydu. Muhalefet yapıldığı için şimdi geri dönmeye çalışıyorlar ama şu bir gerçek, BASKİ'nin başında Edip Uğur var. Onun haberi olmadan hiçbir şey yapılamaz. Şu anda Büyükşehir'in başında olan Edip Uğur, bu zammın sebebidir. Tarife komisyonunun başında Birol Şahin var. Bunun haberi olmadan da yapılmaz. Kimse siyaset yapmasın. Vatandaşın cebinden ellerini çeksinler ve bu insanlara zulüm yapmasınlar, çünkü onları gördük. Asfalt parasını gördük. Bilsinler ki vatandaşlarımız, onlara gereken cevabı seçimlerde gösterecektir. Buna inanıyoruz."

Belediye yetkililerinden, 2446 sayılı kanunu incelemelerini de isteyen Nuri Argun Atıcı, "Köylerden tekrardan haraç gibi para istiyorlar. Sanki köylerde kanalizasyon var. Bu para, katkı payı adı altında isteniyor. Tamam da orada senin kanalizasyonun var mı? Neyin katkı payı alınacak? Var mı böyle bir payın? Önce hizmet getir. Bunların artık bu zulümlerine son verilmesi için vatandaşlarımıza düşen görevler var. Bunu yapacaklarına inanıyoruz." ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.