MHP adayları Türk-İş’i ziyaret etti

MHP adayları Türk-İş’i ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir ve Merkez İlçe başkan adayları Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Konya Şubesini ziyaret etti. MHP İl Başkanı Ali Yücel, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, “İnsanlara faydalı hizmetlerde bulunmak istediğim için belediye başkanlığına aday oldum. Son yıllarda yaşanan küresel kriz işsizliği de artıyor. Bizim insanımıza iş bulmamız, yeni istihdam alanları oluşturmamız lazım. 2004 yılında Mustafa Özkafa belediye yönetimini Tahir Akyürek’e devrettiğinde yardıma muhtaç aile sayısı 16 bin idi. Bu sayı şimdi 36 bin oldu. Yönetime geldiğimizde adil adaletli, şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim sergileyeceğiz. Partizanlık yapmayacağız. Hangi düşüncede olursa olsun tüm halkımızı kucaklayacağız” dedi.
MHP İl Başkanı Ali Yücel’de konuşmasında, “29 Mart seçimleri şu anda mahalli idareler seçimi olmaktan çıkmış, ülkenin geleceği ile alakalı bir seçim halini almıştır” diyerek seçimlerde halkın doğru oy kullanmalarını istedi.
MHP Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel konuşmasında 20 yıllık belediyelik sürecinde Meram’a bir çivi dahi çakılmadığını belirtti. Karatay Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz ise yeterli yatırım yapılmayan bölgelerdeki vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri ve projeler hazırladıklarını ifade etti.
MHP Karatay Belediye Başkan adayı İlyas kiraz’da Karatay’a bu güne kadar hiçbir hizmet gitmediğini belirterek “Biz göreve gelmemiz durumunda Karatay’ı Karatay yapacağız. Karatay için birçok proje hazırladık. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tüm projelerimizi hayata geçireceğiz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.