Mevlüt Arslan dayanışmaya dikkat çekti

Mevlüt Arslan dayanışmaya dikkat çekti

Gelecekteki Demokrat Partili Selçuklu Belediyesinin üç nokta üzerinde yoğunlaşacağına dikkat çeken Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mevlüt Arslan, Bizim öncelikli hedefimiz; planlama, eğitim ve sağlık olacak." dedi

Gelecekteki Demokrat Partili Selçuklu Belediyesi’nin üç nokta üzerinde yoğunlaşacağına dikkat çeken Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mevlüt Arslan, “Bizim öncelikli hedefimiz; planlama, eğitim ve sağlık olacak. Çünkü biz bu konuları çok önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, bu sorunların çözümü için çaba harcayacağız” dedi.

Mevlüt Arslan, belediye bütçesinin önemli bölümünün toplumsal dayanışmaya ağırlık veren yatırımlara ayrılacağını söyledi. Arslan, “Belediye bütçesinin yüzde 10’u mahalle meclislerine kaynak olarak, üniversite ve yüksek okullar hariç, tüm okulların bakım ve onarım işlerinin yapılması, eksik olan laboratuar ve kütüphanelerin kurulması, ibadethanelerin temizliğinin yapılmasına, amatör spor ve sporcuların geliştirilmesine, aç ve açıkta insan bırakmayacak önlemlerin alınmasına ayrılacak. Gezici sağlık otobüsleri ile aile hekimliği gibi, sürekli hizmet verilecek, gezici ve sabit mutfak aşevi ile muhtaç insanların karnı doyurulacak” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.