Mevlananın ilçesine hizmet ediyoruz

Mevlananın ilçesine hizmet ediyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı geçen hafta yapılan 4. Olağan Genel Kurulunun değerlendirildiği ve yeni yönetimin tanıtıldığı basın toplantısı düzenledi

Paşapark Otel’de gerçekleşen basın toplantısına AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Bası açıklamasını yapan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, konuşmasına Fransa Ulusal Meclisi ve Senatoda kabul edilen Ermeni tasarısını ağır bir şekilde eleştirerek başladı. Yapılan bu tasarının ayrımcılık ve ırkçılık olduğunu dile getiren Ünal, “Fransa’nın bu kararı bizim için yok hükmündedir. Bu kararı esefle kınıyoruz” dedi. Yapılan genel kurul hakkında değerlendirmelerde bulunan Ünal, “Genel kurulumuza başta Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ olmak üzere, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve tüm teşkilat mensuplarımız katıldılar. Teşkilatımızın genel kurulu tabiri caizse tam bir düğün havasında gerçekleşti. Yönetim kısmi değişikler yaparak bazı arkadaşlarımıza da yönetimde yer verdik” diye konuştu. Mevlana’nın bulunduğu ilçeye hizmet yapmanın ayrı bir güzellik olduğunu vurgulayan Ünal, Türkiye’nin en önemli değerlerinden birine hizmet etmenin çok az insana nasip olacağını söyledi.
HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR
Oluşturulan yeni yönetimin hemen çalışmalarına başladığın ifade eden Ömer Ünal, “Yeni yönetimimiz, Karatay ilçemize bağlı 4 belde, 25 köy ve 55 mahallemizdeki teşkilat yapımızı sağlam temeller üzerine bina edecek ve partimizin yerel hizmetlerini halkımıza anlatacaktır. Halka hizmetin hakka hizmet olduğundan hareketle teşkilatımız her kademesi ile halkımızın yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı. 21 Ocak tarihinde Karatay’a yakışır bir genel kurul yapıldığını belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, “Biz Mevlana’nın diyarına hizmet veriyoruz. Manevi yönden en zengin ilçe ve belediye biziz” dedi. Çalışmalarında kendilerine yardım eden Karatay ilçe teşkilatına teşekkür eden Hançerli, Karatay’a en iyi hizmeti yapma gayretiyle çalışmaya devam edecekleri sözlerine ekledi.
İBRAHİM ÇİÇEKÇİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.