Merzifon Ahi Koleji Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvası Düzenledi

Merzifon Ahi Koleji Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvası Düzenledi

Ümit Eğitim Kurumları Merzifon Özel Ahi Koleji, sosyal aktivitelerine son sürat devam ediyor. Merzifon Özel Ahi Koleji, öğrencilerde olduğu gibi veliler arasında tanışma ve kaynaşmayı artırmak için okul spor salonunda “Masa Tenisi Turnuvası”...

Ümit Eğitim Kurumları Merzifon Özel Ahi Koleji, sosyal aktivitelerine son sürat devam ediyor.

Merzifon Özel Ahi Koleji, öğrencilerde olduğu gibi veliler arasında tanışma ve kaynaşmayı artırmak için okul spor salonunda “Masa Tenisi Turnuvası” düzenledi. Yarışmaya yoğun bir katılım sağlayarak ilgi gösteren okul velileri, hem kıyasıya yarıştı, hem de eğlendi. 15 sayı üzerinden ve 2 set kazanarak bir üst tura adına yazdıran yarışmacılar, rakiplerini elemekte kimi zaman zorlandı. Yarı final ve final etapları da aynı şekilde oynandı ve izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Yoğun bir katılımının olduğu turnuvanın hakemliğini okul öğretmenlerinden Kemal Çiçek ve Yusuf Doğanay üstlendi. Özellikle son etapları kıyasıya bir mücadeleye sahne olan turnuvanın dereceleri ise şöyle oluştu: Birinci Yaşar Şafak, İkinci Mehmet Çekiş, Üçüncü Murat Koçak. Turnuvada birinci, ikinci ve üçüncü olan yarışmacılar kupa ve başarı belgesi ile ödüllendirildi. Ayrıca program arasında verilen ikramda Merzifon ve çevre ilçelerden katılan veliler birbirleriyle sohbet ederek tanışma fırsatı buldular.

Yarışmaya katılan yarışmacılar “Ahi koleji hem sportif hem de sosyal birçok aktiviteye ev sahipliği yapıyorlar. Bizler de takip ederek katılmaya çalışıyoruz. Bizler için hem kaynaşma hem de bir sosyal aktivite oluyor. İdareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” diyerek ortak düşüncelerini dile getirdiler.

Ümit Eğitim Kurumları Özel Merzifon Ahi Koleji Müdürü Arslan Cömert’te : “Düzenlediğimiz veliler arası Masa Tenisi Turnuvamıza katılan tüm velilerimize teşekkür ediyorum. İnsanları spor sayesinde bir araya getirerek bir nebze de olsa kaynaşmalarını sağlamak amacıyla bu türlü programlar yapmaya devam edeceğiz” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.